racii

•  
    • 1628 mesaje
    22 Nov 2006, 15:20
    0 0
    cum sunt racii? cum se comporta intr-o relatie de prietenie? dar intr-una sex for sex?

PS nu dati cu bata! am nevoie de raspunsurile astea
  •  
    • 1450 mesaje
    22 Nov 2006, 20:54
    0 0
    racii nu prea fac sex for sex,ci se implica!fac dragoste!iar ca prieteni,iti doresc sa ai cat mai multi, raci!
  •  
    • 603 mesaje
    23 Nov 2006, 01:30
    0 0
    Racii, sunt usor de "manipulat" de femei gen scorpion. Trebuie sa le faci mereu pe plac, poate exista si exceptii dar in general nu-i vad cautand sex ci mai degraba siguranta, iubire, tandrete. Se lasa foarte greu descoperiti, trebuie sa le intuiesti trairile.
    Pentru cele care veti mai citi aici am si eu o intrebare. Credeti ca racii dau inapoi, adica ajung undeva sus si apoi tot coboara?
  •  
    • 844 mesaje
    23 Nov 2006, 10:27
    0 0
    da e adevarat cauta dragoste..siguranta..sunt gelosi si posesivi atat cat trebuie....si..."e lasa foarte greu descoperiti, trebuie sa le intuiesti trairile."
    Nu cred ca racii dau inapoi in mod intentionat ( dar daca gresesc li se ofera mai greu a doua sansa sau sant un pic ghinionisti)....deoarece sunt incapatanati si perseverenti...si isi urmaresc scopul!
  •  
    • 3158 mesaje
    24 Nov 2006, 13:18
    0 0
    Racul meu e foarte dragut,dar ceilalti raci pe care ii stiu is cam ciudati(au tot felul de toane si uneori insuportabili).Nu prea m-am inteles cu ei,asta poate si pt ca is zodie de foc.Racul meu are ascendent in berbec,cred ca de aceea ne potrivim
    Au un suflet mare.
  •  
    • 16 mesaje
    27 Nov 2006, 15:47
    0 0
    Eu sunt zodia rac.Ce pot sa-ti spun? Sunt posesiva, familista, fac un pas in fata si doi in spate, ma implic total intr-o relatie,sensibila...sunt caracteristicile specifice zodiei RAC.