femei capricorn

•  
    • 939 mesaje
    21 Nov 2006, 16:50
    0 0
    ne adunam aici ca sa mai schimbam pareri? sa vedem daca parcurgem situatii similare???

personal, nu imi place perioada prin care trec... bine, poate nemultumirea asta vine si din specificul zodiei, care mie mi se cam potriveste, cel putin partea cu pesimismul! Din pacate!

o alta problema pe care as vrea s-o discutam aici se refera la relatiile noastre, cum decurg, cu ce zodii... cu cine va intelegeti, cu cine nu...

ce spuneti?
    va astept aici ca sa discutam, sa ne spunem toate necazurile si implinirile.
  •  
    • 1077 mesaje
    22 Nov 2006, 09:40
    0 0
    Ilena, si eu am parcurs o perioada mai solicitanta. Daca pana nu demult, parca totul imi mergea din plin, acum mereu am senzatia ca bat pasul pe loc. Ascendentul meu in varsator nu ma lasa sa accept aceasta situatie, asa ca sunt optimista ca se va ameliora aceasta stare de nemultumire care o simt aproape in fiecare zi, uneori fara motiv.
  •  
    • 939 mesaje
    22 Nov 2006, 10:56
    0 0
    eu eram o persoana optimista si vesela, multumita de mine si de viata mea. dar nu stiu exact de cand, asa in timp probabil, am inceput sa fiu din ce in ce mai nemultumita si chiar nefericita! asta pt ca pe nici un plan nu imi merge bine. am un serviciu la care trebuie sa renunt din motive personale, o familie de care m-am distantat sau ea de mine (la propriu si la figurat), toti prietenii m-au uitat pur si simplu, prietena cea mai buna (fosta de fapt) mi-a intors spatele in repetate randuri pana cand s-a rupt practic orice legatura, iar prietenul meu a devenit indiferent si nepasator. simt ca stau langa un strain care nu vede ca exist, care nu ma aude, ce sa mai vb de iubire, nu simt asta din partea lui, nici macar nu aud!!! uneori ma gandesc ca de cand a intrat in viata mea, s-a dus naiba totul!
    nu stiu cum s-au intamplat toate astea cu mine, oi fi eu asa o persoana ingrozitoare, nici nu mai stiu ce sa cred! am ajuns sa merg pe strada, sa ma uit in gol si sa imi vina sa plang! am pierdut aproape tot, nu mai cred in nimic!

acum, nu vreau sa plictisesc pe nimeni, nu cer sfaturi si nu intreb nimic, pur si simplu vroiam sa spun toate astea cuiva si cum ziceam, nu mai am cui...
  •  
    • 1077 mesaje
    22 Nov 2006, 11:07
    0 0
    Esti intr-o pasa proasta prelungita, atata tot. Va trece. Unde ai mai pomenit capricorn sa se dea batut? Nu exista!Eu zic sa incepi cu prietenul tau, procesul de redresare. El iti este inca aproape, asa ca poate merita efortul. Schimba-ti ceva in look (pieptanatura, lenjeria intima etc), ce te binedispune pe tine cel mai mult. Fii relaxata, cauta sa il scoti si pe el din rutina de a fi indiferent fata de tine. Doar stii bine, capricornii au un motto preferat: daca vrei, poti, nimic nu iti sta in cale! Succes!