CREDETI IN FARMECE, VISE,..........
-
0 0De ce f.multe femei, in special cand au ceva probleme si nu au solutii dau un raspuns f.simplu-mi s-au facut farmece. Credeti in asa ceva? dar despre vise ce credeti, transmit ceva mesaje, ne influenteaza cumva?
-
Buuuun subiect.
Eu cred.Nu in horoscoapele din ziare,nu in "ciresica"...& comp.cred ca avem in noi o mostenire ancestrala,o amintire a inceputurilor,atunci cind toate erau pure,necontrafacute,adevarate.E ca o forta care se zbate in noi,o zona inaccesibila din pacate.Subconstientul? poate.De ce ignoram asta?pentru ca asa am fost invatati.Ar fi multe de spus.Adevarul e ca intotdeauna m-a fascinat magia si lucrurile interzise. -
despre farmece.... este discutabil.
Visele insa, este explicabil. Este un lucru studiat, si nu atat din punct de vedere al prezicerii prin vise, ci toata istoria si insemnatatea viselor. E ochestie de psihologie. Si este sigur ca nu sunt ceva lasat la voia intamplarii. au semnificatii, si chiar importante -
eu una nu imi inteleg visele sau mesajele lor.in schimb mama imi spune am visat ca nu ti-ai luat examenul, asa este de fiecare data sau sigur se intampla ceva astazi ca asa a visat, etc.am si studiat un fel de carte referitoare la vise dar cred ca era cam slabuta, nu m-a ajutat cu nimic, ceva de genul daca visezi cu albine inseamna ca.......dar cine viseaza cu albine sau alte chestii de genul.
am o prietena care daca se cearta cu sotul incepe cu explicatia:mi-a facut cineva ceva, daca are ghinion in ceva de asemenea, pt.orice i se intampla da explicatia asta.voi credeti ca exista intradevar persoane care pot sa se joace cu destinele altor oameni? -
sunt multe persoane care dau vina pe farmece... Barbati si femei... Nu stiu ce este in capul lor, nu stiu cum se pot agata de ideea asta, care din start depaseste domeniul real... ne depaseste puterea noastra de intelegere si de luare de pozitie... Au oare batrinele tiganci putere asupra destinelor? Nici nu vreau sa ma gindesc la asta.... de groaza...
-
Parerea mea este ca daca crezi ia Dumnezeu trebuie sa crezi si in opusul lui. Asa cum exista bine exista si rau. Nu putem nega ca exista persoane care au o anumita capacitate pe care noi nu o intelegem. Aceasta se manifesta pozitiv sau negativ.Eu cred in farmece si nu este gluma. Daca vreti sa va convingeti mergeti la Cenica si vedeti cu ochii vostrii cum calugarii de acolo se lupta cu puterile raului. Este publica treaba.
-
Draga anam23, daca cred in vise? Hai sa-ti povestesc ceva. Acum cativa ani, am visat cum o femeie batrana imi incercuia cu un creion sase numere, si imi spunea "uite..astea sunt numerele".Cand m-am trezit mi-am notat numerele. Din sase am retinut doar patru. M-am gandit ce semnificatie are acest vis? Am hotarat sa joc la 6 din 49. Nu mai jucasem in viata mea.Era o suma mare in joc. Culmea am luat biletul, am trecut cele patru nr. pe care mi le-am amintit si alte doaua. Ce crezi? Nr. din visul meu erau cele castigatoare. Am castigat o suma importanta atunci dar nu toata. Cand am vazut si celelalte doua nr. mi-am dat seama ca erau cele din vis pe care eu le uitasem. Ce spui? Sa credem in vise ? Au ele vreo semnificatie? Va salut!!!
-
ce sa zic fetelor, pai daca mie imi vine sa te blestem inseamna ca se si leaga? adevarul e ca am auzit si eu de cazuri si cazuri, dar poate chiar gindul ca cineva iti face ceva te face sa te coomporti intr-un anume fel.uite de ex.mama mea orice i se intimpla da vina pe farmece. se crizeaza, se calmeaza si se scuza ca ia facut cineva ceva.aproape in toate are aceasta explicatie si cred ca ideea o determina sa procedeze astfel.
-
eu cred ca multe vise nu sunt intamplatoare...
de pilda
aca am visat sobolani,am aflat peste putin timp ca sunt insarcinata
daca am visat-o pe cea mai buna prietena miresa,peste cateva zile am primit un tel.de la spital ca este in coma,si a doua zi amurit.
pot sa-ti spun ca sa-u potrivi f. multe vise cu realitatea ,si asa cum ti-am mai spus ele prevestesc ceva...pacat ca nu stiu sa le descifrez pe toate.
despre farmece...
cred ca exista multe femei care vor sa faca rau cu ajutorul fermecelor,dar sper ca binele iese la suprafata.
cred ca toate am auzit despre femeile care ghicesc ca ai argintul viu,ca soacra ti-a facut farmece,ca ti-a legat nu stiu cine cununiile cu legaturi de la un mort etc. ghicitoarele nu fac altceva decat sa scoata bani de pe urma celor care le viziteaza,si nu am auzit nici un caz in care un om s-a dus la o ghicitoare si totul a fost ok. voi ati auzit?
dar sunt sigura ca multe femei arunca blesteme asupra altora din invidie,din gelozie,de suparare, si multe incearca si prin alte mijloace,de genul farmecelor.
de multe ori se spune ca blestemele cad peste generatie urmatoare,sau ca blestemele de mama sunt cele mai rele. -
In vise cred pentru ca am citeva care se tot repeta si deja am inceput sa imi dau seama care sint de bine si care de rau.
Dar in vrajitoare...NU!Cum sint in stare unii sa cheltuie averi pentru ca Mama Omida & Co. le-au spus ca au vraji facute?Sint ei asa de prosti/disperati sau vrajitoarele asa de smechere?
Ati vazut "Reporter incognito" la Prima TV?A fost un reportaj exact despre sarlatanii de genul asta. -
...Ca se poate face rau, e adevarat...ca nu o face oricine si ca sint o caruta de sarlatani...iar e adevarat..dupa cum e adevarat ca e pacat si ca biserica ortodoxa si nu numai, condamna aceste practici oculte.Am ramas uimita cind am vazut in comert carti de magie neagra.Mi s-a incretit pielea pe mine cind m-am gindit la posibilitatea urmatoare:cineva, nestiind ce face, din plictiseala sau din nestiinta, din curiozitate sau din dorinta de a aface rau, sa urmeze un ritual descris acolo...si sa nu stie cit rau poate face...
Nu sint de acord cu aceste practici,nu sint obsedata de ele si de pfaptul ca le-am fost victima, cred in Dumnezeu si in puterea lui, care e mai mare decit orice vraja...Insa stiu ca exista oameni care se ocupa cu asa ceva, care fac rau folosind aceste metode...E pacat de moarte sa intervii in soarta cuiva...Si ce nu stiu multi este ca acel care se ocupa cu asa ceva sau apeleaza la o terta persoana sa faca acest lucru va plati pebtru fapta sa, nu in lumea de dupa, ci chiar in existenta prezenta...Vraja, blestemul se intorc asupra celor care le-au proliferat...
Cu visele e alta poveste... -
Salut fetelor!Credinta in bunul Dumnezeu trebuie sa fie mare si in primul rand iubirea pentru El sa fie telul nostru suprem,restul toate sunt trecatoare.In leg .cu farmecele eu cred ca acestea sunt niste energii neg. pe care, daca noi le primim ne pot face mult rau.Ca sa nu avem leg.cu ele trebuie sa gandim mereu pozitiv si sa ne iubim semenii neconditionat,sa le dorim binele si fericire sa aiba in sufletul lor.Asadar si ptr. voi sa aveti parte de tot binele din lume ,ori unde ati fi,fie ca sufletelul vostru da fie plin de fericire si multumire!V-am pupat pe toate!
-
nu exista vraji in sensul in care noi credem. adik obiectele folosite impotriva anumitor oameni de catre presupusele vrajitoare nu au nici un efect.: ierburi, globuri, fire de par, haine, ochi de broasca, bla bla bla bla. Ceea ce poate totusi sa-ti faca fff mult rau este gandul negativ. dk cineva iti doreste raul si are/ i-ai dat motive sa te urasca, sigur vei pati ceva. puterea gandului este nebanuita. eu stiu f bine asta.