cine imi interpreteaza si mie???plzz

•  
    • 71 mesaje
    18 Nov 2006, 14:41
    0 0
    CUSPIDELE - Placidus
    prima casa = 20 31 Sagetator
    a 2a casa = 28 23 Capricorn
    a 3a casa = 11 26 Pesti
    a 4a casa = 16 39 Berbec
    a 5a casa = 12 20 Taur
    a 6a casa = 02 26 Gemeni
    a 7a casa = 20 31 Gemeni
    a 8a casa = 28 23 Rac
    a 9a casa = 11 26 Fecioara
    a 10a casa = 16 39 Balanta
    a 11a casa = 12 20 Scorpion
    a 12a casa = 02 26 Sagetator
    astept si eu niste interpretari d la cele care se pricep..pupici si mii de multumiri
  •  
    • 2060 mesaje
    19 Nov 2006, 12:02
    0 0
    cuspida de pe casa 1 semnifica de fapt ascendentul, deci ascendentul tau e in sagetator, semn de foc mutabil, ceea ce te face intreprinzatoare, curajoasa dar si f sensibila, cand excesiv de optimista cand deprimata, tintesti cateodata cu sageata "prea sus" sau prea nepotrivit...asc in sagetator aduce labilitate psihica daca tu esti nascuta tot intr-un semn mutabil, nu ai expus cand esti nascuta deci nu ti-as putea spune exact ce si cum in privinta ascendentului, cuspida casei a saptea plasata in gemeni predispune la dualitate in iubire, 2 casatorii sau doua relatii f importante decizionale in viata ta, cuspida casei 10 pe balanta (adica mijlocul cerului) iti da abilitati de comunicare excelente si un spirit justitiar de aceea e potrivita o profesie care sa aibe legatura cu justitia: avocat, notar, judecator etc...dar predispune si la estetism, gusturi rafinate si deci o aplecare spre arta prin frumusete! casa a sasea pe gemeni predispune la abilitati de comunicare exceptionale si la comunicare buna cu colegii de la locul de munca dar predispune de asemenea la boli ale plamanilor sau/si probleme la brate! cam atat iti pot spune pe scurt despre cupide! daca cauti vei gasi interpretrea lor fie pe net fie prin cartile de astrologie, dat fiind ca iti cunosti cuspidele vei putea gasi ce reprezinta fiecare!
  •  
    • 71 mesaje
    19 Nov 2006, 14:36
    0 0
    aqua eu sunt berbec cu ascendent in sagetator...oricum iti multumesc pt ca ti-ai facut timp si pt mn....nu vroiam sa am 2 casatorii ...dar stii tu cum e de ce ti-e frica de aia nu scapi...mii de multumiri