Eu taur, el taur...

•  
    • 163 mesaje
    15 Iul 2003, 17:24
    0 0
    Dragele mele, ce stiti despre aceasta "imperechere" in in cadrul unei familii? Poate ma ajuta sfaturile voastre... multumesc!
  •  
    • 1744 mesaje
    18 Aug 2003, 20:13
    0 0
    Pui, eu sint tot taur... si nu prea vad relatii taur-taur...doar daca unul din voi are puterea sa lase de la el, sa mai inchida ochii din cind in cind..Oricum barbatii din zodia asta sint cam fustangii, mari gurmanzi si nitel cam belicosi!Il am pe tatal meu -dovada palpabila!
  •  
    • 157 mesaje
    25 Sep 2003, 10:23
    0 0
    Nu este o regula generala. Sora mea este taur, iar sotul ei la fel (culmea sunt nascuti amandoi pe 27 aprilie!), doar anul difera. Pot sa-ti spun ca se inteleg foarte bine.
    Taurii sunt de felul lor casnici, e adevarat gurmanzi. Cei fustangii fac exceptie de la regula.
  •  
    • 40 mesaje
    25 Sep 2003, 17:12
    0 0
    si eu sunt taur...parerea mea e ca o astfel de relatie nu va rezista decat daca unul dintre voi e un taur slab!
  •  
    • 50 mesaje
    10 Oct 2003, 12:17
    0 0
    Eu cunosc o pereche si ea si el tauri si chiar nascuti in acelasi decan si care se inteleg excelent.Mai conteaza si ascendentul fiecaruia dintre ei.Eu sunt capricorn si se spune ca cea mai reusita relatie ar fi cu un taur, dar dintre toti cunoscutii mei tauri (si nu sunt putini) nu m-as potrivi cu nici-unul. In schimb prietenul meu este varsator, si nici un horoscop nu ne da nici o sansa de a fi impreuna si totusi ne iubim si avem nunta peste o luna.
    Eu zic sa va bucurati de relatie si veti vedea pe parcurs ce se mai intampla.
  •  
    • 75 mesaje
    16 Oct 2003, 20:38
    0 0
    pentru a ma intelege cu el si pentru a trece cu brio peste problemele ivite pe parcurs conteaza mult comunicarea; in cuplu taur-taur fiind mai lent dar sigur in miscare spuneti-i ce va doare in fata si cu timpul veti observa schimbarea.evele care au un taur tacut si inchis langa ele sa-mi scrie pe privat cum se descurca.va pup si astept idei si pareri
  •  
    • 163 mesaje
    22 Oct 2003, 11:19
    0 0
    Eu am un taur tacut linga mine (si eu sunt tot taur), dar pot spune ca este o relatie care functioneaza bine. Intr-adevar, unul din noi o lasa mai moale se acesta-i EL (asta si datorita faptului ca barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus). Cert este ca nu l-am prins cu mata-n sac niciodata(ma refer la ce se spune ca sunt fustangii), este tare dragastos, a face dragoste este arta pentru el. Parerea mea este ca o astfel de relatie este de durata.
  •  
    • 442 mesaje
    20 Nov 2003, 21:06
    0 0
    Fetelor,si iubirea vietzii mele e tot taur...
    Stie cineva ceva despre cum se comporta copii taur?sau mai bine zis pre-adolescentzii... sau adolescentzii....??
    eu de obicei nu prea ma am bine cu taurii... doar cu femeile,ca despre sexul "tare"...
  •  
    • 442 mesaje
    20 Nov 2003, 21:08
    0 0
    Ce faci achamot?
    nu am mai vb de mult timp..
    am observat ca nu ai intrat pe
    sanatate-sex anal
    dragoste-ma poate ajuta cineva?
    social-am fost deplasata?
    si eu tot tauroaica