LEU!!!!

•  
    • 20 mesaje
    15 Nov 2006, 17:46
    0 0
    fetelor ce spune-ti se m ai merita sa te impaci cu un leu??? povestea noastra a tinut 3 ani insa ne-am desp din anumite motive cum d altfel stiti care sunt ptincipalele "calitati" ale leilor ...in primul rand inselatul....noi ne-am despartit cam d 6 luni eu mi-am facut pe cineva dar nu prea a mers rel..el cand a aflat ca am p cineva a inceput sa ma caute disperat..plangea la tel ..etc...eu stiu ca inca ma iubeste insa ma roade intrebare : se mai poate schimba vreodata un leu?sau naravurile lui vor ramane aceleasi?...ce spuneti?
  •  
    • 1906 mesaje
    15 Nov 2006, 19:43
    0 0
    si daca te impaci cu el o sa iti reproseze tot timpul ca te-ai aruncat in bratele celuilalt imediat dupa ce te-ai despartit de el. daca il iubesti si te tin balamalele poti incerca sa te impaci. insa eu nu cred ca un leu se schimba asa de usor, poate doar in cazul unui soc foarte puternic,cunosc eu un caz. in afara de asta, tu ai trecut peste infidelitatile lui? in cazul in care o data nu iti va raspunde la telefon o sa te poti abtine sa nu te intrebi daca e cu alta in acel moment?
  •  
    • 729 mesaje
    15 Nov 2006, 19:51
    0 0
    Geany, eu de aprope 2 ani tot ma impac si ma despart de un leu... Daca ai nervii foarte puternici si sanatate foarte buna, pti incerca, altfel...mai bine nu... Dar trebuie sa fii puternica din toate punctele de vedere. Parerea mea...

Multa bafta!!
  •  
    • 20 mesaje
    15 Nov 2006, 20:59
    0 0
    da fetelor aveti dreptate.....nu stiu ce sa zic.....el e un baiat sufletist totusi dar chiar sunt in dilema.....greu cu leii astea..eu sunt berbecutza cu ascendent in sagetator si cik e compatibilitatea ideala..dar...totusi.....offf voi ce mai spuneti despre leii astea?
  •  
    • 729 mesaje
    15 Nov 2006, 21:53
    1 0
    Mie imi mananca zilele, noptile, sanatatea, nervii...

Sunt momente, zile, perioade, in care spun si simt ca e barbatul ideal, perfect, minunat, cel mai cel...dintre toti..., iar pe urma devine exact opusul, fara scrupule ...care te face sa inebunesti, sa-ti doresti sa fugi cat mai departe de el..., sa urasti viata... Acuma il simti foarte aproape, simti ca te iubeste, te respecta, te face sa te simti printesa, esti in al 9-lea cer, iar a doua zi(sau dupa cateva zile), te face sa te simti ca un obiect, ca o rezerva, gunoi(scuze..), sa-ti urasti viata, sa-ti doresti sa mori decat sa te simti si sa simti ceea ce simti... Pe urma isi cere scuze, iertare, te bombardeaza cu cautari, telefoane, insista ca te iubeste, c-o sa fie bine...si tot asa...pana ajungi la "nebunie"...
    Asa cum starile de bine , fericire, sunt foarte profunde, asa e si "nebunia"...la MAXIM!!!!

Imi cer scuze daca te-a deranjat sau speriat ce ti-am scris, dar am scris ce simt acum...si cum sunt majoritatea leilor(sau cum e leul meu)

Te pup
  •  
    • 84 mesaje
    16 Nov 2006, 14:12
    0 0
    FIORELLA ai descris foarte bine leul,sotulmeu e un veritabil urlator atunci cand i se pare ca-l calci pe coada...la nervi jigneste ceva de speriat e groaznic de crud si daca el sufera tu trebe sa fi la agonie deja...E al naibii de tandru si iubaret dar la fel de al naibii de sadic daca i se pare ca ceva nu-i in regula. acum sunt convinsa ca nu se merita sa-i mai dai sanse pt.ca e egoist si se iubeste doar pe el...si lacrimile si juramintele tin de joi pana mai apoi...vorbesc in cunostiinta de cauza.Pa fetelor!
  •  
    • 729 mesaje
    16 Nov 2006, 14:29
    0 0
    da, din pacate asa e...
  •  
    • 1280 mesaje
    16 Nov 2006, 22:43
    0 0
    parerea mea e ca daca are vreo datorie sa ti-o plateasca, acum e momentul optim, deoarece daca zici NU, te vei transforma in dragostea vietii lui si motiv vesnic de durere, iar daca zici DA, te va transforma el cum va avea chef ...
  •  
    • 13679 mesaje
    17 Nov 2006, 13:51
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 729 mesaje
    17 Nov 2006, 18:42
    0 0
    "...si cum sunt majoritatea leilor(sau cum e leul meu)"

Milady, nu am spus ca toti leii sunt asa. Am scris cum e leul meu si cum am vazut ca sunt alti lei. Ca in orice...exista exceptii, si ..da, sunt de acord cu tine, nu tine neaparat de zodie, depinde de caracter, temperament...

Ma bucur ptr tine, esti o norocoasa!!! Sa-ti traiasca leul!!!
    Si al meu era asa, inainte sa descopar ca mai are o alta relatie... pe urma s-a schimbat...

Te pup
  •  
    • 1924 mesaje
    18 Nov 2006, 08:16
    0 0
    mai, si sotul meu e leu, si intr-adevar, subscriu la parerea lui milady : e calm, intelegator, tine cont de parerea mea, nu ridica niciodata vocea (chiar daca ar avea motive). eu asa il stiu, insa mi-a spus ca in trecut era foarte impulsiv si nepasator. poate daca aveti rabdare cu ei, se maturizeaza...?

In mod egal am vazut ca poate fi dur si sec cu altii (care nu-l intereseaza) deoarece isi alege cu mare grija apropiatii. nu jigneste insa pe nimeni (in mod voit).
  •  
    • 729 mesaje
    18 Nov 2006, 11:47
    0 0
    Obelle, nu am spus ca toti leii sunt asa(reciteste ce i-am raspuns la Milady).

Si leii vostrii sunt doar cu voi, va iubesc doar pe voi, de aceea sunt asa...
    Am scris ca si al meu a fost asa..foarte calm, dulce(si este de multe ori)...dar, s-a schimbat in momentul in care am aflat ca mai are o alta relatie... Daca nu ar avea aceasta problenma ar fi perfect dtpdv...dar... (am mai explicat de cateva ori...)

Sa-ti traiasca leu si sa fiti fericiti!

Te pup
  •  
    • 601 mesaje
    18 Nov 2006, 16:52
    0 0
    Hmmm draga Fiorella05 eu sustin ceea ce ai scris in prima pagina parca e vb de prietenul meu,n-am ce zice sunt momente in care totul mi se pare d vis,ma simt minunat am senzatia ca nu e nimic mai frumos,Insa nici nu termin de visat k i se pune pata p ceva si ma face sa ma simt ultimul om....poate d multe ori fara sa vrea ,dar ii reuseste de minune.E super super gelos si sincer nush ce sa fac sa il scap de asa cecva ,,e constient ca il iubesc dar tot timpul se gandeste ca mi se poate pune pata oricand pe altcineva.Poooooop si avetzi grija cu leii vostri...sau mai bine zis cu cei care seamana cu al meu k sincer nu se merita sa suferiti.
  •  
    • 1924 mesaje
    20 Nov 2006, 17:16
    0 0
    fiorella, n-am zis ca nu e asa, si nici nu te-am contrazis. pentru echilibru, am scris si eu despre leul meu
    acuma, depinde de om, eu de ex sunt capricorn, iar el stie ca daca trece de o anumita limita...nu-mi pasa nici ca o sa am 50 de ani, 2-3 copii agatzatzi de fuste : bagajele facute si...aia e!
  •  
    • 411 mesaje
    22 Nov 2006, 21:13
    0 0
    daca vreti sa-i puneti la zid facetii gelosi dar asa cu nepasare nu sa creada ca e special, laudatii pe altii exagerat dar sa para ca chiar asa credeti, o sa moara!
    Nu ii bagati in seama destul, tratatii ca pe niste oarecare si spuneti-le uite ala face asa e asa fii si tu tot cam asa....o sa crape, pe bune!
  •  
    • 411 mesaje
    22 Nov 2006, 21:15
    0 0
    apoi cand sunt gata sa isi dea duhul ziceti-le ceva de bine ref la ei si alternati mereu una calda una rece, dar niciodata sa nu fie siguri de voi adica sa fiti ca un peste care scapa oricand, sa ii tineti non stop in nesiguranta!
  •  
    • 1097 mesaje
    23 Nov 2006, 13:44
    0 0
    Consuella, ma zi-ne mai zi-ne!!!!
    Stii din experienta???
    Fetelor aveti cumva vreun zodiac special cu lei???
  •  
    • 71 mesaje
    23 Nov 2006, 18:16
    0 0
    mirella ce ai mai vrea sa stii despre lei???eu am fost aproape 3 ani cu un leu si il cun mai ceva decat credeam vreodata ca voi ajunge sa il cun...iti pot povesti mai multe din experienta mea...pupici
  •  
    • 1906 mesaje
    23 Nov 2006, 21:29
    0 0
    fetelor, am stat si eu tot 3 ani cu un leu apoi ne-am despartit. nu am mai suportat. in tot acest timp am avut mii de certuri si despartiri dar de fiecare data ne intorceam unul la celalalt. el era prea sigur ca ma are si nu se mai stresa. cand am zis gata in vara a crezut initial ca e doar o toana de-a mea. dupa ce s-a prins ca e pe bune a inceput disperarea, nu credeam ca o sa vad in viata mea un barbat ajungand asa. dar nu am cedat prea usor, nu pana cand nu m-am convins ca socul a fost destul de puternic pentru el incat sa se gandeasca o data pentru todeauna ce vrea. nici acum nu mai sunt lapte si miere, una calda, una rece (vorba unei eve). daca lasi garda jos, ai pierdut. acum depinde si de ceea ce are fiecare acasa. la al meu nu merge sa fiu aia cuminte si in banca mea ca si-o ia in cap.
  •  
    • 729 mesaje
    23 Nov 2006, 21:36
    0 0
    Asa e...nu e bine sa fii foarte draguta cu ei, cuminte...ca si-o iau in cap...si e de rau...

Va pup