farmece si vrajitorii?

•  
    • 454 mesaje
    12 Nov 2006, 14:14
    2 0
    fetele am si eu o mareee problema acum cateva zile am avut un vis foarte aiurea ...am visat ca eram posedata si vedeam totul in negru ca si cand ar fi pictat in carbune si orice animal il vedeam pisica neagra si eram cu mama pe un camp si nu spusesem nimanui de problema mea si mama imi spunea ca stie ce se intampla cu mine si ca o vrajitoare mi-a facut farmece apoi in vis apare o pisica neagra spre care s eindrepta mama mea am stat si m-am chinuit si pana la urma am reusit sa vad ca e un caine alb ...buun pana acum o sa ziceti ca e doar un vis dar s-au intamplat mai mult in familie nu imi merge bine tatal meu era un om f credincios apoi brusc a inceput sa injure numai de Dumneze de Iisus si de Sfinti nu prea se mai poate discuta cu el si asa mai departe mai demult mi-a dat o femeie in carti si mi-a spus ca am farmece facute chiar nu credeam in asa ceva dar mi-a spus niste detalii pe care chiar nu avea cum sa le stie sau sa le nimereasca ... si prietenul meu are probleme i s-a spart un pahar din senin fara sa se crape a cazut o bucata din el si s-a facut tandari asta dupa multe bubuieli si pocnituri
    in baie se auzeau trosnituri da niste sunete groaznice si iau cazut 13 placi de faianta ... deasupra unui pat avea cum ar veni un dulap suspendat
    si ia cazut o cana fara sa fie cutremur sau ceva ... sunt o fire rationala si am incercat sa gasesc explicatii dar nu pot deci amandoi ne-am gandit si pana la urma dupa ce am visat aia m-am dus la biserica si in noaptea respectiva am dormit bine am uitat sa precizez ca de o perioada de timp nu mai dorm bine acum nush ce sa fac ma gandesc ca am pacatuit ca mi-a dat femeia aia in carti sau nush vreau neaparat sa merg la un preot sau sa fac ceva pt ca acum sunt chiar speriata va rog din suflet daca stie cineva sau ma poate ajuta cineva as fi recunoscatoare...
  •  
    • 454 mesaje
    12 Nov 2006, 17:26
    0 0
    e ciudat am vazut ca au mai fost topice de genul si au fost totusi daca nu multe macar cateva raspunsuri vad ca la mine nu raspunde nimeni ....
  •  
    • 551 mesaje
    12 Nov 2006, 17:37
    1 1
    eu nu pot spune ca am avut probleme de genul asta,dar iti pot recomanda sa citesti zilnic Paraclisul Maici Domnului si Acatistul Sf Mucenic Mina si sa crezi in Dumnezeu,el niciodata nu ne lasa,ne mai pune la incercare,dar nu ne lasa
    pe mine Paraclisul ma ajuta foarte mult,de aceea il recomand cu caldura
  •  
    • 1272 mesaje
    12 Nov 2006, 20:18
    1 0
    eu i-ti recomand rugaciunea sfantului Ciprian, care se zice pt dezlegari de farmece si vrajitorii, timp de 40 de zile.
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 13:36
    0 1
    as vrea sa merg sa vorbesc cu un preot dar in ziua de azi numai .....stiti si voi cum sunt majoritatea preotilor...poate totusi gasesc pe cineva care a trecut prin asa ceva oare chiar exista se poate asa ceva?
  •  
    • 744 mesaje
    13 Nov 2006, 15:07
    0 0
    se poate.si doar cu credinta vei trece peste tot.si eu am mari probleme in ultimul timp si doar credinta ma mai ajuta.
    legat de vise,de la un timp,visez mereu ca merg cu un tramvai,apoi cobor si alerg,alerg...noaptea trecuta am visat la fel,doar ca nu mai eram singura,eram cu iubi meu.am coborat din tramvai si ne tineam de mana,parca ne temeam sa nu ne scapam.si alergam,alergam...
    as vrea si eu rugaciunea Sf.Ciprian,am fost si la biserica Zlatari dar nu am gasit-o.
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 15:26
    0 0
    da oare pe net nu o gasim? hai ca eu o caut acum si daca o gasesc te anunt
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 15:31
    1 0
    http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-7802712.php
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 15:32
    0 0
    deja ma gasit o vezi mai sus bafta multa si Dumnezeu sa fie cu tine sa scapi de probleme
  •  
    • 744 mesaje
    13 Nov 2006, 15:50
    0 0
    mersi mult.
  •  
    • 242 mesaje
    13 Nov 2006, 16:25
    0 1
    De obicei cand se spar lucruri din senin se va intampla ceva uneori de bine sau rau. Este ca un semn al unei intamplari. O festanie naparat sa faci in casa sa vezi cum se vor linistii toate.
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 22:03
    0 0
    trebuie sa recunosc ca sunt putin dezamagita ma asteptam sa primesc sute de mesaje mai ales ca am vazut ca au mai fost topicuri de genul unde s-a postat "la greu" ...vreau sa cred ca nu mai sunt persoane carora li s-a intamplat asa ceva nu ca nu au vrut sa posteze si ca totul a fost in imaginatia mea adica au fost simple coincidente...le multumesc celor care mi-au raspuns si voi incerca sa le urmez sfaturile va pup pe toate
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 22:04
    0 0
    trebuie sa recunosc ca sunt putin dezamagita ma asteptam sa primesc sute de mesaje mai ales ca am vazut ca au mai fost topicuri de genul unde s-a postat "la greu" ...vreau sa cred ca nu mai sunt persoane carora li s-a intamplat asa ceva nu ca nu au vrut sa posteze si ca totul a fost in imaginatia mea adica au fost simple coincidente...le multumesc celor care mi-au raspuns si voi incerca sa le urmez sfaturile va pup pe toate
  •  
    • 454 mesaje
    13 Nov 2006, 22:04
    0 0