oare exista compatibilitate intre noi?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
11 Nov 2006, 03:090 0eu sunt nascuta in ziua de 25 decembrie......si iubitul meu nascut pe data de 30 mai.....eu capricorn.el gemeni:* oare exista compatibilitate intre noi?cum sa fac sa memtin o relatie cat de cat stabila?
astept parerile voaste
multumesc anticipat:* -
13 Nov 2006, 15:12norocul in dragoste nu tine doar de horoscop.depinde cum va purtati unul cu celalalt.sinceritate,loialitate,rabdare,acceptarea partenerului cu bune si rele.
-
13 Nov 2006, 17:43eu sunt gemeni si am avut un iubit capricorn. n-a mers. nu gaseam o conexiune in absolut nici o privinta. ah, ba da! atractia sexuala. pur si simplu, a fost relatia mea cea mai pasionala.insa el vroia stabilitate, casatorie, familie, iar eu il vedeam doar ca pe cineva cu care ieseam si ma distram. si l-am lasat.
-
13 Nov 2006, 18:44iubitul tau capricorn vroia stabilitate si casatorie?!mooaamaa.ma mir pt ca si eu am cunoscut capricorni dar,spre deosebire de al tau,erau taaare fustangii.
-
13 Nov 2006, 19:21he he nu stiu ce sa zik .......eu is sunt capricorn si iubitul meu gemeni....numai ca ....sa speram ca ne potrivim si exista compatibilitate intre noi 2 ..acu la inceput e ok..dupa o sa mai vedem........
-
15 Nov 2006, 13:06http://astrologie.fidelia.ro/sinastrie0.shtml
aici se poate calcula daca sunteti compatibili
Înapoi la: Forum » Astrologie