Luna..Soarele

•  
    • 4 mesaje
    10 Nov 2006, 14:56
    0 0
    Daca cei cunoscatori imi pot raspunde...E normal ca unii oameni sa simta mai mult influenta lunii decat pe cea a soarelui?
    Intr-adevar semnul in care e luna e acelasi cu cel al altor planete din astrograma mea ..venus sat pluto..Stiu ce reprezinta in mod normal luna in astro,dar ce se intampla cand ia mai mult teritoriu?
  •  
    • 2060 mesaje
    10 Nov 2006, 18:26
    0 0
    pai in primul rand ma intereseaza unde e pozitionat soarele tau astfel incat sa vad in ce masura luna poate avea vreo influenta! luna, marte, venus si mercur sunt planetele persoanle care conteaza toate f mult, luna si soarele poate putin mai mult pt ca sunt luminarii, si mai exact aspectele pe care le face ea sunt importante, pozitionate in acelasi semn cu planetele "grele" de care ziceai face conjunctii si e normal sa ii simti influenta, dar depinde...care e semnul pe care il ocupa???
  •  
    • 4 mesaje
    10 Nov 2006, 22:18
    0 0
    ooh mi-a raspuns cineva..pai..soarele e intr-a 2-a..luna intr-a 11-a..soarele e in capri..luna in scorp..ca aspect soarele sext luna..Din punctele astea de vedere nu prea are sens..
    Si..cand se spune in astrologie soarele=ego,e acelasi concept de ego din budism,spre exemplu?
  •  
    • 2060 mesaje
    11 Nov 2006, 10:33
    0 0
    luna in scorpion e f puternica, e semn feminin in trigon cu racul unde domiciliaza luna, daca ai conjunctii pe planete grele in scorpion iti sugerez sa iti cumperi cartea lui alexandru cotrobescu "astrologia practica" si te dmuiresti cam ce e cu luna! si soarele tau cade intr-un semn feminin, emotiile avand 4 planete in scorpion te domina, trebuie sa inveti sa le controlezi! stiam eu ca luna e pozitionata intr-un semn de apa! e explicabila dominarea lunii!
  •  
    • 4 mesaje
    12 Nov 2006, 17:13
    0 0
    O sa fie urmatoarea carte ce-o cumpar.
    Si multumesc.
  •  
    • 3383 mesaje
    12 Nov 2006, 17:53
    0 0
    Aquamarina, ai pm!