COMPATIBILITATI BALANTA...

•  
    • 20 mesaje
    8 Nov 2006, 16:38
    0 0
    Buna evelor....cu ce zodii se inteleg aceste balante uneori destul de coplicate?..eu sunt cu o balanta de 5 luni d zile dar mereu stau cu frica ca sa nu-l pierd..e un baiat minunat din toate punctele de vedere..eu sunt berbec cu ascendent in sagetator..credeti ca exista vreo sansa sa mearga aceasta relatie??balantele mi se par greu de cucerit..voi ce spuneti?pupici ast raspunsurile voastre si experintele prin care ati trecut de ce nu...
  •  
    • 126 mesaje
    9 Nov 2006, 00:40
    0 0
    daca nu a plecat pana acum ...mai ai o sansa
    am si eu unul acasa eu sunt varsatoare
    trebuie sa fii sincera cu el la orice banuiala pa si pusi !
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Nov 2006, 07:58
    0 0
    Balantele si Berbecii sunt in opozitie. Au de ce sa fuga unul de altul...
    Ele se inteleg cel mai bine cu Gemenii, dar si cu Varsatorii, depinde de nivelul de profunzime al preocuparilor sale.
  •  
    • 1552 mesaje
    9 Nov 2006, 17:34
    0 0
    .
  •  
    • 2312 mesaje
    9 Nov 2006, 17:42
    0 0
    probabil ca a lui..e de conex si face minute...asa ca sunati-l!
  •  
    • 14 mesaje
    9 Nov 2006, 19:31
    0 0
    dificili, egoisti-putin, libertini, drepti, senzuali, pasionali, buni, tandri, impulsivi, generosi, naivi,etc.
    lista poate continua.
    eu balanta, el balanta
    gandeste.
    ai mai multe intrebari?
    vorbim
  •  
    • 20 mesaje
    9 Nov 2006, 20:09
    0 0
    titsa da-mi si mie cateva sfaturi cum sa cuceresc aceasta balanta usor dificila....cum sa ma comport??eu am trecut peste o rel de 2 ani jumate si imi e cam greu sa mai am incredere in baieti....ce atitudine trebuie sa adopt fata de el?? ms mult de tot..pupici
  •  
    • 14 mesaje
    10 Nov 2006, 18:18
    0 0
    daca se arata interesat de tine, tine-te tare pe pozitii.
    ei doresc, ce pot sa obtina cu ffffff multa greutate.
    mentine misterul, nu dezvalui tot.
    sau cum spun femeile mai cu experienta, barbatul tre' sa te cunoasca de la gat in jos.
    surprinde-l,una calda una rece, cand e al tau 100% pastrea-l in acelasi mod dar mai delicat, arata-i ca-l pretuiesti, ca apreciezi, etc.
  •  
    • 14 mesaje
    10 Nov 2006, 18:23
    0 0
    tre sa fii sigura ca merita!
  •  
    • 1198 mesaje
    27 Nov 2006, 22:28
    0 0
    Eu sunt balanta, iar sotul meu berbec. Ne intelegem fff bine de vreo...8 ani jumate!
  •  
    • 1280 mesaje
    28 Nov 2006, 09:00
    0 0
    *
  •  
    • 2312 mesaje
    28 Nov 2006, 09:39
    0 0
    eu sunt fec-rac cu balanta-fec.
    rozz, inseamna ca tu esti un pic mai dracoasa dat ascendentului
    Mai, si al tau e din ala care le face pe toate "maine" ..ca azi e ocupat???
    Sau isi lasa toate lucrurile aruncate prin casa, ii place sa filosofeze dar nu prea ii place sa asculte etc.Ia dezvolta mataluta subiectul, ca poate gasim puncte comune
  •  
    • 1280 mesaje
    29 Nov 2006, 08:53
    0 0
    da, sunt. Am foarte mult de la scorpiutze.
    La inceput eram si eu foarte ordonata pt ca asa vroiam, dar dupa ce am vazut ca pe altii nu ii framanta f tare problema ordinii si pt ca am avut preocupari stresante (copil, studii) am revenit la forma mea naturala de a ma comporta. Adica, eu azi fac ordine si dupa aia cam incep sa fac dezordine, ceea ce pe sotul meu il deranjeaza, asa ca a inceput sa aiba si el grija.
  •  
    • 2312 mesaje
    29 Nov 2006, 09:49
    0 0
    Cam asa fac si eu..am momente in care sunt disperata cu ordinea..dar pana seara sa vezi dezordine ce fac!!!!cateodata imi vine sa stau mai mult pe afara..se pastreaza ordinea mai bine.
    De fapt eu fac curatenie..ca ordine ..nu prea..nu sunt ordonata de loc.Cand al meu incearca sa faca ordine in lucruri nu mai gasesc nimic.
  •  
    • 24 mesaje
    30 Nov 2006, 12:49
    0 0
    Eu balanta el balanta.Super ok de 14 ani in casnicie.Ar fi totusi o mica problema."CANTARIM PREA MULT LUAREA UNEI DECIZII".i-ti doresc bafta
  •  
    • 2209 mesaje
    4 Dec 2006, 13:21
    0 0
    Eu sunt sagetator cu ascendent in balanta si am fost cu un baiat balanta timp de 2 ani. Dupa el, ne-am inteles si potrivit perfect! Mie mi se parea mult prea linistit si rezervat, plus ca avea iesiri cand nu suporta ca se simtea dependent de mine si arunca cu cuvinte urate.. Depinde foarte mult si de felul lui de a fi, iar starea de "frica sa nu il pierzi" nu e datorata zodiei ci lipsei lui de implicare (parerea mea). Te pup, tine-ne la curent!
  •  
    • 25 mesaje
    4 Dec 2006, 18:00
    0 0
    in situatia ta problema nu e el, ca e balanta. tie iti lipseste increderea in tine.balanta e usor de cucerit, dar nu-ti ofera siguranta.lucreaza intai asupra ta, reincarca-te cu incredere in tine si apoi vei putea cucerii si tine langa tine orice barbat vei dori.
    lipsa de incredere genereaza gelozie, ori un barbat balanta nu va suporta astfel de scene.
  •  
    • 350 mesaje
    8 Dec 2006, 09:11
    0 0
    incep sa ma intreb daca si al meu e balanta(dar este cu siguranta) in 3 ani am descoperit ca este extraordinar de nerabdator(goe era minciuna) si pretentios (la el dragostea trece sigur prin stomac) dar ce ma deranjeaza cumplit este impulsivitatea(care ma sperie efectiv)acum e cu fundul in sus si peste 3 minute te iubeste mai mult ca oricand...eu sunt leoaica(ascendent in varsator parca).si am descoperit ca sunt fixista..dar cu unele lucruri fixista rau nu asa acum faza e ca nu imi place sa conduc dar asta imi este firea..iar el nu suporta ca'nu sunt mai supusa'..si ma intreb daca avem vreo sansa...pentru ca disputele sunt destul de .. dese..si amandoi suntem incapatanati pana la extrem..si cu o gura...voi ce parere aveti?
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Dec 2006, 09:44
    0 0
    eu sunt balanta cu ascendent in balanta. si... sa nu cumva sa-mi spuna cineva ce, cum si cand ar trebui sa fac, ca in mod sigur nu mai fac.

in rest, fac orice e necesar, atata vreme cat nu incearca sa ma impinga cineva de la spate.

in general, balantele nu au simt ierarhic, preferand sa lucreze in echipa, pe picior de egalitate. cine reuseste sa inteleaga lucrul asta, isi castiga din balanta un partener dispus sa munceasca din umbra ca sa-l faca pe celalalt sa straluceasca.

tu, ca leu care are nevoie sa se simta in centrul atentiei, ar trebui sa inveti sa iti lasi partenerul sa "lucreze" in stilul si ritmul sau - vei avea numai de castigat.
  •  
    • 350 mesaje
    8 Dec 2006, 09:56
    0 0
    sa dea Domnul sa fie cum spui tu,pt ca am maaari emotii,nu de alta dar am decis sa ne casatorim si cumva trebuie sa cadem la pace .e baiat bun numai problema compatibilitatii mi-o pun..ca degeaba ne iubim daca vorbim limbi straine nu? e bestial insa cand face cum spun eu