vis=....?????

•  
    • 6 mesaje
    6 Nov 2006, 10:31
    0 0
    Am visat o floare uriasa , foarte frumoasa, galbena, ca un crin , cu mai multi boboci....
    Cine se pricepe cu talmacirea viselor sa ma ajute si pe mine?
    10X
  •  
    • 622 mesaje
    6 Nov 2006, 15:51
    0 0
    Este un vis frumos, de sensibilitate maxima.Daca ai fii insarcinata ti-as spune ca faci o fata....Dar asa iti pot spune doar ca iti va fii foarte bine deoarece floarea era si uriasa
    si galbena.
    GALBENUL este culoarea stralucitoare a soarelui, care ne lumineaza intreaga viatza.Concluzia: urmeaza o perioada de energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta.
  •  
    • 744 mesaje
    6 Nov 2006, 17:16
    0 0
    imi poti spune si mie ce inseamna cand visezi ca ai 2 copii gemeni?am visat deja de 2 ori lucrul asta.mersi
  •  
    • 242 mesaje
    6 Nov 2006, 17:56
    3 8
    Fetelor ce inseamna cand visezi fasole boabe, am visat ca era un sac si cand ma uit sa vad ce e in el era fasole. ?
  •  
    • 622 mesaje
    7 Nov 2006, 15:34
    0 0
    1. cand visezi copil (fata) ,in general, inseamna preocupari marunte, griji acum depinde si sexul copilului...e interpretabil ...dar cand apar, in vis , gemeni se poate interpreta ca noroc in plan familial dar in plan finaniciar vei avea probleme .

2.Fasole boabe in sac...
    Sacul inseamna raspundere mai mare sau mai mica acum ca era plin cu fasole ( fasolea reprezenatnd castig)..se da o interpretare frumoasa, de genul -succes in tot ceea ce intreprinzi sau raspundere incununata cu succes, cu castig.
  •  
    • 242 mesaje
    7 Nov 2006, 22:22
    0 1
    Viviana iti multumesc
  •  
    • 1070 mesaje
    8 Nov 2006, 15:33
    0 0
    Eu stiu ca a visa copii inseamana ori boala, vesti rele(daca e urat), ori fericire, vesti bune.(daca e copil frumos).
    Flori iar este de bun augur...
  •  
    • 120 mesaje
    15 Nov 2006, 15:21
    1 1
    eu am visat acum cateva nopti ca am castigat la loz in plic 3 perne. De atunci viata mea s-a schimbat aproape radical. Stie cineva o posibila semnificatie?
  •  
    • 744 mesaje
    16 Nov 2006, 13:10
    0 1
    buna.eu aseara am visat ca iubi meu si-a scapat verigheta pe jos.stie careva ce poate insemna?
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Nov 2006, 12:30
    0 0
    Eu am visat un copil naspa,am visat urat ..si am mai visat ca eram intr un tren..asta cu copilul o stiu-de fiecare data cand visez copil se intampla ceva asa ca sunt pregatita.

dar trenul?
  •  
    • 344 mesaje
    17 Nov 2006, 14:10
    0 0
    eu am visat ca eram pe malul unei ape nu prea limpezi si brusc mi-a sarit in brate un delfin si a inceput sa ma pupe,era tare dragalas, apoi am prins un delfin micut tare dragut, ce o fi semnificind, imi spune cineva, pupici