ce credeti despre femei capricorn?
-
0 0As dori sa stiu ce credeti evelor despre femeia capricorn. Daca sunteti sau cunosteti o femeie capricorn?
-
aparent retinute,cu o modestie si bun-simt care le face sa nu isi constientizeze reala valoare,muncitoare,devotate si f.capabile,predispuse spre melancolie ,preferand sa isi mascheze sentimentele din dorinta de a nu fi ranite,caci sunt f.vulnerabile,prietene devotate!pentru mine,binenteles,o racshoara imprastiata si schimbatoare ,ca fazele lunii!
-
Si mie mi se par un pic increzute,se considera superioare.Eu am cunoscut multe femei capricorn,si ..excluzand-o pe cumnata mea pe care n-o comentez..am mai avut de-a face cu o capricoarna pe care am considerat-o prietena,i-am spus multe lucruri din viata mea si am aflat ca de fapt ma barfea cat cuprinde.Sunt ca niste feline..
-
Am avut o prietena in aceasta zodie, iar daca acum nu mai suntem e din cauza mea... spre deosebire de cumnata mea, era modesta, blanda, o buna prietena, atat de buna ca nici macar nu realiza ca barbata-su ma avea in vizor...
Am rupt legatura, preferand sa creada orice despre mine, decat sa devin un ghimpe in casnicia ei. Dar mi-e dor de ea, n-am mai avut o prietena atat de calda si devotata...
-
Femeile capricorn sunt serioase, putin plictisitoare, de incredere, la prima vedere par increzute dar in realitate sunt suspicioase; le castigi greu prietenia; vor sa fie apreciate de celilalti si vor sa conduca; defapt, aproape intotdeauna conduc, pe fata sau din umbra.Cand se indragostesc isi pierd linistea pt ca sunt geloase si vor totul dintr-odata.
-
Nu cred ca nativele unei zodii seamana intre ele, mai e si influenta ascendentului, a familiei , a educatiei... Eu zic ca am facut destul ca sa ma apropii de cumnata-mea si nu se pune problema ca n-o cunosc, dupa 12 ani! Poate pur si simplu nu ma place, eu asta simt din partea ei.Si stiu ca nici cu familia ei nu e in relatii apropiate, desi sunt toti in aceeasi localitate, lucru care imi intareste convingerea ca nu din cauza mea nu suntem...prietene.
-
draga mea northstar capricornul e semnul opus al racului
, se spune in astrologie ca cele mai importante lectii le invatam de la semnul opus, conform unei maxime budiste: "cel mai inversunat dusman e cel mai bun profesor"...racul invata de la capricorn luciditatea cum bine ai spus si pragmatismul si un anumit control al emotiilor...dar si capricornul trebuie sa invete sa isi deschida sufletul, sa impartaseasca sentimente si sa isi lasa sensibilitatea sa zburde cu alte cuvinte sa mai lase din incorsetare si realism asemeni racului....
prieteniile dintre semnele opuse poarta intotdeauna lectii de invatat foarte importante!