vis ...

•  
    • 108 mesaje
    2 Nov 2006, 18:35
    0 0
    am avut un vis ciudat...relatia cu fostul prieten nu sa terminat asa de frumos.l-am visat intr-un club pe el si eu cu tatal meu.tatal meu sa dus la el si ia dat un pumn el a cazut jos...toata lumea se uita la noi eu lam luat pe tatal meu si am fugit.apoi l-am visat ca plangea si plangea tare,foarte tare nu am vazut pe nimeni sa planga asa cum plangea el.am mers la el si l-am intrebat ce are si mia spus k sufera dupa o fata k a iubit dar ea nu.am visat in aceeasi noapte si o pisica mica ce o primisem cadou era alb cu gri apoi m-am trezit...ce poate sa insemne?ceva de rau?sau de bine?nu e prima data cnd il visez si dupa cum am zis nu am terminat asa frumos cu el sa lasat cu amenintari familiei mele si ptr mine si sincer imi este frica.multumesc!
  •  
    • 28 mesaje
    2 Nov 2006, 19:29
    0 0
    Buna! Eu cred ca ai ramas cu constiinta incarcata cu privire la relatia cu fostul iubit. Se pare ca in aceasta rel. , tu ai facut cele mai multe greseli. Ce-a mai mare greseala este sa-i implici pe parintii tai. Ei isi doresc pentru fiica lor un anume tipar. In general ceea ce nu au putut ei infaptui sau ce si-au dorit pentru ei. de cele mai multe ori nu pot gandi ca tu esti alt om, si nu poti simti la fel. Iti dau un sfat pt. viitor. Nu-ti mai implica parintii in nici o relatie, nici de amicitie macar. Prietenul tau s-a simtit frustrat, de aceea ti-a amenintat familia (exista si o a treia parte in relatia lui). Mi se pare normal sa gandeasca asa. Barbatii au orgoliul lor. Ce ei nu-si pot conduce singuri relatia, familia, etc.? Acestia sunt barbatii. Imi pare rau k treb. sa afli asta. Parerea mea este ca trebuie sa te intalnesti cu el si sa discutati sincer, din suflet, fara nervi si injurii. Ar trebuie sa te gandesti f. bine ce doresti de la viata pentru viitorul tau, cum iti doresti sa fie sotul tau, ce defecte si calitati trebuie sa aiba. De fapt, ce defecte poti accepta tu. Toti avem defecte, nu exista om fara defecte. Pe unele le acceptam, pe altele nu. Depinde de fiiecare om. Nu-ti mai pierde timpul cu probeleme minore. Acestea sunt minore, pe langa ce te vor astepta in viitor. Please, nu-ti pierde timpul. S-par putea sa ai surpriza ca timpul tau de viata sa fie mai scurt decat al altora si atunci ce te faci? Ai dori sa faci o mie de lucruri, pe care le puteai face pana in prezent, dar te-ai gandit ca mai este timp destul. Nu sunt lugubra, dar aceasta este realitatea. Mai sunt o mie de lucruri si fapte prin care trebuie sa treci si pe care trebuie sa le traiesti. Nu te impiedica de o cearta si o despartire, in viata o sa intilnesti mult mai multe si atunci vei gandi : ce proasta ma fost ca am suferit atunci! Hai! Capul sus si bafta! Trebuie sa fii optimista in viata si nu te mai lega si gandi la nimicuri, traieste-ti viata!!!!!!!!!
  •  
    • 967 mesaje
    2 Nov 2006, 19:49
    0 0
    Ma gindesc ca el va avea o mare bucurie cu fata respectiva(PLINGEA DIN CAUZA EI)
    Pisica -este necuratul.