ce credeti despre berbeci?
-
0 0Am o relatie de aproape 6 ani cu un berbec si nu stiu sincer ce sa mai cred.
In primul rand trece usor de la o stare la alta acum e foarte dragastos acum ma face cu ou si cu otet.
Poate ati avut relatii cu barbati berbeci sau aveti ce parere aveti despre ei si cum credeti ca pot fi multumiti. Il iubesc mult si cred ca si el ma iubeste dar e mereu nemultumit tot timpul vrea tot mai mult de la mine si nu stiu ce sa mai fac.
E f incapatanat si f orgolios si mereu ii place sa fie in centrul atentiei. -
Chiar nu e nimeni pe aici care sa fie intr-o relatie cu un berbec sau care sa fi avut o relatie cu un berbec????
Din pacate eu nu am descoperit cum as putea sa fac sa fie bine in relatia noastra. Eu sunt tot berbec dar sincer parca mi s-ar fi gresit data de nastere pt ca sincer nu ma prea identific cu zodia.
-
adrsil sa stii ca din cum ai scris nici mie nu mi s-a parut ca esti berbec; poate pesti asa. in fine... . mai daca a stat 6 ani cu tine inseamna ca stie el de ce a stat. altfel, ce toane face, mai exact? poate sunt pur si simplu hachite zilnice, din cauza stresului; se mai intampla. iar daca este atat de oscilant, intreaba-l ce anume nu-i convine ca nici tu nu-l mai suporti prea mult asa. discuta cu omu', vezi ce-are de spus.
ah si poate i-ai cautat prea mult in coarne
astfel incat sa i se para ca i se cuvine totu' de la tine, fara sa-ti aprecieze eforturile. ia fii tu putin mai indiferenta cand incepe el sa faca pe nebunu' sa vezi cum o sa i se aprinda beculetu' si poate o sa incerce sa te recastige! -
Logodnicul meu este Berbec. Si eu la fel. Amandoi suntem foarte dificili doar ca el este mult mai tolerant ca mine.
Sunt f incapatanati dar trebuie sa fiti compatibili. Cel mai mult pe lume trebuie sa simta o admiratie nesfarsita din partea ta. Asta conteaza si mai mult decat iubirea. Daca ii dai admiratie si iubire, e mielusel.
Cel putin asa este al meu. -
da' ce-ai spus tu acolo, classy, sunt caracteristici care se potrivesc si femeilor. eu, cel putin, ma incadrez perfect in unele dintre ele.
chiar am tendinta sa cred ca sunt in intarziere; imi place sa rezolv o mie de chestii pe zi, pana efectiv nu mai pot. chiar imi place sa arat celuilalt cand greseste da' nu neaparat pt orgoliul meu, ci pt a-l face sa inteleaga ca greseste. daca si eu gresesc si mi se dovedeste, accept. daca nu consider ca gresesc, asta e. da' daca o dai in critica... brrr, sa te feresti!
so asta merge si la femei.
altfel, de barbatu' berbec am auzit si eu ca este familist. am intalnit unii painea lui Dumnezeu si intr-adevar multe femei tzopaie in juru' lor. -
fetelor si eu sunt berbeaca si sunt maritata cu un berbec si dintre toate relatiile mele de pana acum, cu berbecii m-am inteles cel mai bine.
relatia berbec cu berbec este una dintre cele mai bune. sau poate mi se pare mie, dar pana acum nu m-am certat cu nici un berbec.
si in relatia noastra eu sunt mai zapacita, el mai linistit. si el ma mai domoleste ca altfel o iau razna.
si sunt familisti si asta imi place foarte mult, dar in acelasi timp ne acordam unul altuia spatiu. nu ne sufocam.