Visez gandaci

•  
    • 1372 mesaje
    27 Oct 2006, 09:33
    0 0
    Am avut aseara un vis mai ciudat...Am visat k in patul nostru erau tot felul de gandaci negri,albi si gargarite...
    Ce semnificatie o avea?Sau poate n-are nici una,poate e legat de faptul k am descoperit acum 2 sapt un gandac in dormitor si acum 2 zile 2 in bucatarie?
    Nu radeti,sunt ingrozita de ganganii!
    Dar are vreo semnificatie anume dk le-am visat in patul nostru?
  •  
    • 2048 mesaje
    27 Oct 2006, 09:49
    0 0
    S-ar putea ca in urmatoarele 2 saptamini sa ajunga un negru in patul tau.. ai grija sa nu afle iubitul tau.. pina nu vezi cum il anihilezi pe ala.. oricum nu te lasa dominata de astia negri, desi sint mici si foarte iuti!!
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Oct 2006, 10:12
    1 0
    eu zic ca e doar subconstientul tau.
    datorita faptului ca ai gasit gandaci in casa, te-a marcat si te-ai gandit asupra acestui fapt.
    eu nu cred ca inseamna ceva.
  •  
    • 686 mesaje
    29 Oct 2006, 00:55
    0 0
    Eu odata am vazut un film cu soareci, vreo 2 nopti numai soareci am visat. O sa am grija sa nu ma mai uit la astfel de filme.
  •  
    • 1070 mesaje
    30 Oct 2006, 11:12
    0 0
    Eu stiam ca gandaci sunt dusmani..Cu cat sunt mai mari cu atat sunt mai inversunati.Dintr-o carte, stiu.Acum scriu peste reclama de cacao pe care au pus-o astia.Nici nu stiu cum scriu.GATA! ACUM O TRIMIT!
  •  
    • 337 mesaje
    31 Oct 2006, 12:27
    0 1
    Aualeooo!!! Nasol... e intr-adevar nasol! Din cate am citit eu despre interpretarea viselor nu e bine de loc! Mai ales ca erau shi d'aia albi... shi gargaritze!!! Oh jesus! In locul tau m-ash pregati psihic dar shi fizic pt ce va urma sa vina... sigur nu o sa fie de bine...
  •  
    • 1964 mesaje
    31 Oct 2006, 23:15
    0 0
    GÂNDACI: repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, în care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.