zodia sau ascendentul?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
26 Oct 2006, 08:440 0Din cate ati observat ce vi se potriveste mai bine dintre zodie si ascendent?
-
26 Oct 2006, 10:07depinde..de ex eu cateodata sunt de-a dreptul nesuferita(critica,maniaca cu ordinea,cicalitoare)iar peste vreo doua -trei ore stau si ma zgaiesc la stele de zici ca sunt Julieta la balcon...si m-apuca romantismul
-
26 Oct 2006, 23:36Zodia si ascendentul se refera la aspecte diferite ale personalitatii si vietii unui om.
-
27 Oct 2006, 16:42conteaza ambele si au importanta cuvenita fiecare in felul sau, niciodata insa pozitia soarelui nu va fi diminuata definitiv de ascendent, o fecioara va ramane o fecioara, un leu va ramane un leu indiferent de ascendent , acesta putand nuanta un comportament dar doar sa ii dea o anumita coloratura nu sa il schimbe radical, ascendentul locuiteste practic casa 1 a a identitatii si se refera cu precadere la aspectul fizic si la vitalitate!
-
29 Oct 2006, 00:51La mine si zodia si ascendentul sunt de apa, am observat ca am cate ceva din amandoua. Ce zodiac mi se potriveste si asta am observat de a lungul timpului este din revista AS.
Înapoi la: Forum » Astrologie