Preot care deschide cartea!
-
0 0de curand 2 prietene de ale mele s-au dus la preot ca sa le deschida cartea...shi le-a spus multe adevarurui dar printre astea cred yo shi cateva minciuni ca sa le stoarca de bani!au fost de cateva ori le-a citit ceva shi au data pana acum cam 700 mii...acum iar tre sa se duca sa le deschida shi iar sa ii dea bani...yo nu inteleg nimik...a mai fost cineva la preoti dintr-astea?sunt shi yo foarte curiosa ,shi chiar ma batea gandul sa ma duc...dar mi-e sa nu arunc banii degeaba!stiam k e pakt sa fak asa ceva preotul...
-
eu n-am fost,dar mama mea a fost dusa pe bunica la preot la Putna deoarece nu mai se tinea pe picioare iar doctorii ii ziceau ca e sanatoasa.Acolo preotul i-a deschis Biblia si i-a zis ca cineva i-a aruncat o vraja,sa se duca acasa ca in cel mai scurt timp vraja o sa se intoarca asupra celui ce a trimis-o intradevar intr-o luna bunica din partea tatalui a fost diagnosticata cu cancer uterin.Dar eu una zic asa
zeu ne invata sa iubim pe cei ce ne vor raul...Preotul a intors raul...cineva a avut de suferit...e un fel de lantul slabiciunilor.Asa ca eu zic ca preotul n-avea voie sa faca asa ceva,dar ma depaseste subiectul... -
lasa-te pagubasa cu preotii si cu cititul in carti. am fost si eu odata la un preot cu o fosta colega a mea de serviciu. era asa de incantata de asta ca m-am dus si eu. nu mai tin minte numele bisericii dar stiu ca era asa de aglomerat de lume care il astepta pe preot ca a trebuit sa fim pe langa usile bisericii in asteptare pe la 5 dimineata. dupa ore de stat in picioare si matanii a venit preotul si l-am intrebat ce voiam sa stiu si atunci am ramas impresionata ca mi-a zis initialele barbatului cu care eram. inca vreo cateva initiale cica a barbatilor care vor trece prin viata mea. mi-a zis ca o sa marit cu ex-ul (acum)
si ca o sa plec din tara si o sa vin inapoi cu o masina frumoasa. da, am plecat din tara si m-am intors sa-mi vizitez familia cu sotul meu a carui initiale nu corespund cu ce a zis preotul.
am si acum carticelele date de el. le pastrez ca amintire. -
eu nu cred in asa ceva
"rolul" preotilor nu asta este. sa dezlege, sfarme, imprastie, intoarca etc blesteme, rele samd
de fapt preoti cu har am vazut doar 1 si din pacate nu mai este. iar prin har inteleg sentimentul ala inaltator pe care-l ai langa cineva cu adevarat bun, cu adevarat special.
viata, cu bunele si relele ei, trebuie traita zilnic, trebuie sa traim in prezent adica si nu in viitor prin previziuni SF despre ce-o sa fie pt ca o sa-ti ghidezi viata dupa niste tampenii care nu se vor adeveri in veci