ea rac,el capricorn...

•  
    • 52 mesaje
    21 Oct 2006, 00:22
    0 0
    exista compatibilitate?ce ziceti?
  •  
    • 234 mesaje
    21 Oct 2006, 20:07
    0 0
    nu exista sanse sa stii ca am mai cunoscut mai multi tipi in capricorn .
    si din cate pot eu sa iti zic eu ma potrivesc numai cu balanta si berbecul si eu sunt tot in rac. vezi ca nici cu scorpionul s-ar putea sa nu mearga desi eu nu am testat prea mult; apar lupte de idei si orgolii nici unul nu renunta. poate iesi cu dominatie cine pe cine sau poate fi si ok nu am asa experienta cu scorpul dar in mod sigur e mai bine decat capricorn si poate daca esti atenta va iesi si cu scorpul ceva, dar capricorn nu!
  •  
    • 55 mesaje
    25 Oct 2006, 20:40
    0 0
    hei fly_away nu zbura nicaieri de langa capricornul ala. Eu am facut odata greseala si acum am o viata sa regret.... Vezi ca nu-s usor de prins dar ai rabdare ca merita. noi racisorii suntem prea adesea gen... "fly away" . Dar sunt de acord ca treaba cu scorpionii nu merge, orice ar zice zodiacele.
  •  
    • 52 mesaje
    28 Oct 2006, 12:38
    0 0
    incerc sa i castig increderea pentru ca nu are incredere in nimeni,si cred ca am reusit deja(el asta spune).e o persoana minunata..atenta,calda,tandra,inteligenta.etc.ne simtim extraordinar impreuna,numai ca uneori il simt prea ascuns, misterios,distant.
  •  
    • 318 mesaje
    9 Ian 2007, 06:55
    0 0
    Pana nu capata incredere in tine (si de obicei asta se intampla in timp cand poate sa vada asta dupa fapte si nu dupa vorbe), se va deschide si vei vedea ca e un suflet cald, iubitor, darnic.
    Stiu insa si capricorni inchisi, par reci, insa de multe ori sunt asa din cauza ca au trecut printr-o experienta care i0a marcat.