pesti vs lei?
-
0 0el este leu...ne intelegem si nu prea.cu suisuri si coborasuri ca in orice relatie.
ce-ar trebui sa faca pestele ca sa se inteleaga cu leul? cele doua zodii nu sunt prea compatibile si sunt constienta de asta dar oare nu exista calea de mijloc? -
Nu stiu daca exista cale de mijloc. Eu de un an sunt cu un leu si eu sunt peste. Si te asigur ca nu a fost o relatie linistita. E genul de relatie cu suisuri si coborasuri de la cer la pamant. Astia sunt leii si astia suntem noi pestii. Daca ne potrivim sau nu , asta nu cred ca tine de zodiac. Tine doar de situatie. offf
-
cum de rezisti cu el? pentru ca nu e usor
sunt cu el de 2 luni si am mai incercat iara trecuta o relatie tot cu el care nu a durat decat o luna.apoi ne-am impacat dupa 8 luni!eu nu am putut sa mi-l scot din suflet..suntem niste prosti pentru ca investim sentimente? cum se zice...how do you keep it going? -
Sunt suisuri si coborasuri dar sunt si clipe frumoase care poate nu le ai cu alte zodii. Trebuie sa fi intelegatoare, buna, draguta, sexi dar numai pt el, atenta dar NU POSESIVA , misterioasa, si mai fa-l din cand in cand sa se indoiasca de iubirea ta, nu te arata un trofeu cucerit pe deplin, dar ai grija cum faci asta sa nu il calci pe nervi sau pe orgoliu.
Astea sunt sfaturile mele!
Fa-i din cand in cand surprize mici, sa te vada unde nu se asteapta, sa-i pui mana la ochi cand te intalnesti cu el si sa-l pui sa ghiceasca dupa parfum cine esti fara sa ii spui.
Cred ca lucrurile astea il face sa-si arate sentimentele pt tine.Numai asa te poti bucura de el.
E greu dar... poate ca merita -
Deci hai sa va zic cum functioneaza relatia mea: Azi ne certam ca doi nebuni, oricine ar crede ca ne despartim si peste doua zile ne pupam si ne iubimm de parca nu ne-am mai vazut de un an.Relatia asta imi incearca toate sentimentele: iubire, ura , pasiune, nervi, nebunie si iar iubire. NU e chiar cea mai buna relatie dar simt ca traiesc.Eu sunt peste dar nu sunt linistita deloc, pun si eu paie pe foc, el nu mai zic...
-
Cand un Peste intalneste un Leu este o intalnire karmica. Ambii au ceva de invatat si de experimentat: este intalnirea dintre Yn si Yang, dintre curaj si neimplicare, dintre forta bruta si sensibilitate, dintre iubirea de bani si exacerbarea spirituala. Mie mi se pare ca aceste 2 semne sunt cu mult mai mult in opozitie decat cuplul Pesti-Fecioara. Pestii si Fecioarele au multe in comun (sensibilitatea, spiritul de sacrificiu). Pestii si Leii nu au ABSOLUT NIMIC in comun. Poate de aia se atrag. Insa eu va indemn: cautati sa va invatati lectia cat mai repede, ca sa va scape viata de ei!
Pt ca e clar, daca esti Peste si a trecut un Leu prin viata ta si ai reusit sa-l lasi in urma, inseamna ca ai inregistrat o evolutie! -
Vreti sa tineti un leu langa voi? Ganditi-va la animalul "leu" si veti sti ce sa faceti. Cand e timpul alintati-l ca pe o pisica, lasati-i centrul atentiei lui, gadilati-i orgoliul, lasati-l sa fie seful insa nu se "prind" daca de fapt voi conduceti totul din umbra.
Mie barbatii leu mi se par barbati stabili, capabili de multe sentimente si destul de fideli. Citeam undeva ceva de genul ca "sunt barbati de cursa lunga"
Poate mi's eu norocoasa, fiind balanta
-
Da...o adevarata provocare relatia cu un leu. Sunt persoane foarte interesante, simti ca traiesti langa ele. Mie nu mi-a fost usor cu unul din ei, pana la urma am terminat-o, dar am avut multe de invatat dintr-o astfel de relatie. Si eu sunt balanta, se pare ca am priza la lei
. De curand am cunoscut un altul, mai matur decat cel dinainte. Ce pot sa spun...este de-a dreptul fascinant si ma surprinde ca nu intalnesc in el egocentrismul si tendinta de manipulare cu care eram obisnuita.