eu varsatoare el rac?

•  
    • 454 mesaje
    17 Oct 2006, 16:40
    0 0
    Iubitul meu este rac si cam tot ce am citi despre raci i se potriveste e posesiv extrem de gelos ... oare avem sanse sa ramanem impreuna? cu care barbat se potriveste o varsatoare?
  •  
    • 1450 mesaje
    18 Oct 2006, 11:07
    0 0
    cu racul,mey!se atrag zodiile astea doua,ceva de speriat!
    uite,bunicii mei sunt de 65 de ani,impreuna.Ea ,varsatoare,el,rac.
    El,capos,orgolios,vanitos,posesiv,etc,ea,calina,micutza,protejata de batrin de parca ar fi un copil.Relatia lor a fost destul de furtunoasa in tinerete,din cauza nepotrivirilor de idei,dar nu ar concepe viata unul fara celalalt.
    la mine ,invers.rezultatul=pasiune la maxim.
    ai rabdare cu racul si vei gasi in el un partener deosebit de loial.
  •  
    • 345 mesaje
    19 Oct 2006, 11:27
    0 0
    La tine invers, cum? Tu esti rac el e varsator? Merge relatia asta de vreun fel?
  •  
    • 1450 mesaje
    19 Oct 2006, 14:33
    0 0
    da,raluca!merge de.... 25 de ani!mai exploziva,dar mereu ca ..in prima zi!
  •  
    • 345 mesaje
    20 Oct 2006, 12:16
    0 0
    Eu sunt pesti si el era varsator si nu a mers deloc desi am stat 5 ani impreuna. De ce sa zic, mi-a ramas sufletul la el, fiindca avea un farmec aparte. Insa era atat de pragmatic, de detasat, delasator, indiferent si neglijent ca am zis trebuie sa ma opresc. Pestii sunt mult prea sensibili si mai ales pentru un varsator. Ma mira ca stiu ca si racoaicele tot cam asa...
  •  
    • 45 mesaje
    29 Oct 2006, 09:58
    0 0
    La mine nu a mers....desi la inceput credeam in idealizare...ne-am intilnit 4 ani...ne-am mutat impreuna..am pus data nuntii...si ne-am despartit p/u ca ne-am dat seama ca nu am putea duce povestea pina la capat...sa dea Domnul sa va impacati bine!
  •  
    • 16 mesaje
    29 Oct 2006, 13:41
    0 0
    Depinde de cei implicati daca merge sau nu... si asta indiferent de zodie. Sunt cupluri de varsator cu rac ,leu sau berbec ce se inteleg de minune si altele nu.Important ar fi sa aveti teluri comune si sa puteti conlucra pentru un ideal particular.