ce parere aveti despre barbatul varsator

•  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 12:48
    1 1
    buna, fetelor! daca ati cunoscut barbati varsator as vrea sa-mi spune-ti si mie parerea mea despre ei...prietenul meu e varsator, iar eu berbec...ce parere aveti?!
  •  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 13:08
    0 0
    eu sunt de 2 ani juma' cu el...abia acum am citit si alte postari despre acelasi subiect...fff adevarate. am o intrebare insa: ce credeti ca se poate face sa-l mai pun putin cu botu' pe labe?
  •  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 13:11
    0 0
    credeti ca rezolv ceva daca o las putin mai moale si il tratez cu putina indiferenta (asa cum face si el de n ori si ma face sa sufar ca mai arunca si niste vorbe de te doare capu')?! vreau sa-l pun putin pe jar sa-i arat ca nu sunt asa disponibila cum vrea el si ca ar putea sa ma piarda...fac bine? ca am observat ca de prea mult bine el face numai faze de 2 lei...pe bune, cred ca se plictiseste sau e dus de acasa...nu stiu ce sa mai cred...
  •  
    • 68 mesaje
    9 Oct 2006, 13:12
    0 0
    of of...nu e nimeni prin preajma?
  •  
    • 259 mesaje
    9 Oct 2006, 15:00
    1 0
    eu berbec, el...varsator.Daca nu exista varsatorul, ramaneam fata batrana Am un caracter dificil,sunt artzagoasa,pe cand el e un pacifist care are mereu dispozitzie buna.
    Pe de alta parte, este cam lenes si delasator, asta pana cand incep eu sa crizez...ce sa-ti spun, poate sa gateasca, sa spele vase, sa aspire...asta daca-l lasi sa creada ca el este cel mai cel,atunci itzi si dovedeste.
    iubesc barbatul varsator
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Oct 2006, 15:24
    0 0
    E un idealist, niciodata cu picioarele pe pamant, viseaza la cai verzi, filozofeaza de ti se face rau, e libertin, nu prea are simtul familiei, adica opusul Berbecului care nu stie, saracul, decat ca trebuie sa faca rost de cele necesare existentei chiar daca pt asta trebuie sa calce pe cadavre. Evident ca toate teoriile cosmice ale domnului Varsator isi vor gasi sfarsitul in urechile incapatanatului Berbec. Asa zice astrologia.
    Mie imi seamana ca o uniune intre Greierele si Furnica din fabula. Insa daca Furnica e dispusa sa adune grauntze in ritmul mandolinei Greierului... de ce nu?
  •  
    • 2825 mesaje
    9 Oct 2006, 19:57
    0 0
    Mai, dar ce la mare cautare sunt varsatorii sezonul asta?!
  •  
    • 1934 mesaje
    9 Oct 2006, 20:29
    0 0
    sigur ca faci bine. sunt cu un varsator de16 ani incita-l.citeste cartea barbatii sunt de pe marte, femeile de pe venus .mai fii fitoasa din cand in cand, nu strica, dusuri reci...etc tu-l cunosti cel mai bine. in felul lor sunt creduli...ca barbati si ca tati excelenti mai ales in pat, ptr ca sunt ffff tandrii si intelegatori. cateodata mai au si o doza de aventurier, dar trebui sa o stapaniti numai impreuna.gadila-i masculinitatea, ii place, incita-l in pat cu ceva nou tine asa de bine....VESNIC TREZESTE-I INTERESUL, STIMULEAZA-L TINE FFFF BINE NU MAI POT SA SCRIU, DAR CREDE-MA AM EXPERIENTA CU CARUL.....
  •  
    • 68 mesaje
    10 Oct 2006, 09:43
    0 0
    va multumesc pt. raspunsuri. sper sa o scot la capat cu el...in fine, aseara iar m-am certat cu el...din cauza unor vorbe aruncate de el asa de aiurea...nu-l mai inteleg...oricat as incerca sa nu mai pun la suflet nu pot, ma doare...
    mi-am zis ca tre' sa fac ceva: nu trebuie sa-l mai caut eu...voi astepta sa vad ce face el...daca ma tenteaza tel. il arunc cat colo!!!!!!!
  •  
    • 1364 mesaje
    10 Oct 2006, 10:22
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1 mesaje
    13 Oct 2006, 12:25
    0 0
    Buna,eu sunt cu un barbat varsator de 10 ani,si am trecut prin toate etapele,e ca si cum am avut aceiasi relatie dar cu mai multi parteneri,asa de imprevizibili si mereu in cautarea altei identitati.Inca mai sunt cu el,dar nu este barbatul langa care ma vad o viata intreaga,alte motive ne-au tinut impreuna pana acum,nu faptul ca ne potrivim de minune,eu sunt un rac la locul meu,familist din fire,iar el un rebel fara margini.Este un aventurier fara pereche,tot timpul in cautare de ceva nou,care nu pierde nici o ocazie de a cunoaste persoane de sex feminin.Il cunosc uneori mai bine decat pe mine,dar cu toate astea si cu toate metodele mele nu am reusit sa il determin sa isi doreasca o familie,o casa impreuna(nu locuim nici acum together),de copii nici nu mai vb.De la programul lui nu il abate nimeni,face ce vrea si cand vrea chiar daca stie ca mie nu imi e tocmai pe plac.E mult de munca cu aceste specimene,timp pierdut si multa energie.Cateodata mai glumesc cu prietenele mele si spun ca asa ma mentin eu in forma!!!Oricum bafta!!
  •  
    • 3548 mesaje
    13 Oct 2006, 12:40
    0 0
    mai am fost si eu cu un varsator si a fost super tare! eu fiind berbec. in general am observat ca zodiile astea doua se inteleg super super bine. dar fii si tu intr-adevar mai nepasatoare, sa vezi ce face. spune-i ca ai un nou interes -vreo traznaie, ceva - si iti ocupa timpu' si esti asa incantata si ah si oh si uh si n-ai timp si bla bla bla. sa vezi cum reactioneaza la lipsa ta de timp. putina independenta din partea ta nu strica.

eu am auzit ca anumite zodii sunt in sextil si asta indica faptu' ca persoanele alea sunt predispuse la indragosteli. berbecu' se afla in sextil cu varsatoru' si gemenii. da' mai ales cu varsatoru' se intelege de minune asa ca bafta maxima!
  •  
    • 2060 mesaje
    14 Oct 2006, 11:05
    0 0
    ce admir eu cel mai mult la barbatii varsator e inteligenta, in rest nu prea ma pliez pe stilul de viata si nici pe felul in care inteleg sa-si traiasca sentimentele!
  •  
    • 279 mesaje
    31 Oct 2006, 16:40
    0 0
    Aqua..cum tin vasratorii sa isi "traiasca" ei sentimentele??
  •  
    • 2060 mesaje
    31 Oct 2006, 16:52
    0 0
    Hai sa zicem ca sunt mai dispusi sa iubeasca "cu capul" decat cu inima!
  •  
    • 886 mesaje
    31 Oct 2006, 18:26
    0 0
    ah, varsatorii astia..rau cu ei, rau fara ei..cine mai stie..mie imi plac mult, mai ales pe partea intelectuala, eu vorbesc mult, el vorbeste mult, facem schimb de idei si tot..dar emotional, e asa de labil nu stie ce vrea, cauta o mama si nu o iubita, nu e chiar ce mi-as dori eu langa mine. relatia cu el nu a mers din cauza asta si nici nu cred ca va merge vreodata. dar ca partener de discutie, nimic de comentat.
  •  
    • 1225 mesaje
    31 Oct 2006, 22:37
    1 0
    Pe-al meu varsator il stiu de 12 ani, si tot nu ma pot dumiri cum de se poarta atat de ...aiurea! Ce discutii inteligente??? As vrea eu, dar el poate purta discutii DOAR pe teme auto / moto / electro /. Dar de minciuni ce spuneti? Ca eu am ajuns sa nu mai iau de bun nimic din ce imi spune...Doar cand stau si ma gandesc cat de dificil i-o fi fost sa ma "vrajeasca", la inceput...gasca am mai fost!Dar, hai sa nu-l desfintez total, la o adica se poate convietui si cu un varsator, daca-l lasi cu ale lui si ai grija sa-i arati ca nu esti chiar atat de dependenta emotional de atentia lui...
  •  
    • 279 mesaje
    7 Nov 2006, 10:36
    0 0
    Aqua..nici nu stii cata dreptate ai!!! Nu credeam prea mult in zodii (vrajeli, ziceam eu inteleapta )...Pana am dat cu coarnele mele zodiacale (Taur) de greutati.. Varsatorul meu ma iubeste cu..capul. Eu- cu inima. Si mie nu-mi prea prieste felul lui de a iubi... si simt ca lipseste ceva!!
  •  
    • 1450 mesaje
    7 Nov 2006, 11:11
    0 0
    si luna asta sunt in top,varsatorii astia,mey???????????
    il ador....l-am visat toata noaptea,desi era linga mine!obsesie curata,nu alta!
    aqua,help me,please!!!!
  •  
    • 1225 mesaje
    7 Nov 2006, 13:29
    0 0
    krisonuta, te inteleg perfect, suntem surori de suferinta, si eu tot taur... Demult nu mai pun la suflet felul lui de-a fi, m-am impietrit si eu. Daca n-ar fi fost copilul, as fi renuntat la aceasta iubire, dar acum cred ca as fi regretat...pot sa ma consider norocoasa ca dupa 12 ani mai e loc de pasiune si ca - spre deosebire de nativii altor zodii - n-a luat-o razna dupa alte femei...