INTREBARE PT AQUAMARINA
-
0 0Buna!Te rog sa-mi faci si mie astrograma pt ca doar in tine am incredere. Prietenele mele sunt impresionate de ceea ce le-ai spus cand le-ai realizat astrograma.Sunt nascuta in Targoviste,28.08.1980 la ora 9:30.
Multumesc anticipat! -
claudia nu e vb ca e pe gratis, nu caut remuneratie si nimic altceva, pentru mine e o pasiune si stiu ce curiozitate produce si cum vrei sa afli de toate despre tine si cei dragi dar dupa cum bine ai zis nu stau toata ziua degeaba si timpul e cel mai mare dusman al meu, insa maine am sa incerc sa va scriu, azi nu am putut ca am fost plecata de acasa! maine incerc...
si da e groaznic sa nu poti raspunde tuturor...
-
draga aqua,imi cer scuze ca insist,am sris si pe topicul deschis pt tine ,dar fara raspuns,te rog foarte mult daca vreodata ai timp si dispozitie fa-mi si mie,as vrea sa stiu daca voi avea copii,daca va rezista casnicia mea,e a doua...Nu stiu daca se poate "vedea"asta,tu stii mai bine.Sunt nascuta pe 25feb.'74,constanta,sotul pe 27nov.'74.Oricand ai tu chef,numai nu ma ignora,te rog!Multumesc mult.
-
salut.probabil sunt cea mai noua pe aici.sunt studenta si din intamplare am vazut ca aici se fac si astrograme.intotdeauna am vrut sa imi fac astrograma.sunt in zodia TAUR(11.05.1984)cu ascendentul in SAGETATOR.as dori sa stiu cate ceva pt ca in ultimul timp simt ca nimic nu imi reuseste,mai ales ca sunt in ultimul an de facultate si ma gandesc ce o sa fac dupa.MERSI MULT astept raspuns