calul

•  
    • 2312 mesaje
    6 Oct 2006, 10:47
    0 0
    ce parere aveti despre cal..ca zodie a zodiacului chinezesc.Cum se intelege cu oaia?Dar cu dragonul?Care stie?
  •  
    • 1077 mesaje
    6 Oct 2006, 12:00
    0 0
    Calul, alaturi de Tigru si Caine (cu care formeaza trigonul afinitatilor), este una dintre cele mai altruiste zodii.Sunt impetuosi, plini de initiativa creatoare in tot ceea ce fac , rezistenti la efort intens. Toate aceste informatii ti le spun din memoria mea de elefant, care a citit de mult o carte pe tema zodiacului chinezesc, si nu din zodiacele de pe net. Cu oaia, din cate imi aduc aminte, nu cred sa aiba viata lunga, datorita nepotrivirii de caracter. Oaia este o fire linistita si care se plange mult din mai aproape toate motivele. trage si tu o concluzie. Cu dragonul, care este la fel de puternic si stralucitor ca si calul, pot avea afinitati, daca nu intra in conflict de interese probabil.
  •  
    • 2312 mesaje
    6 Oct 2006, 22:48
    0 0
    hai ma ...chiar nimeni nu stie?Adica practic nu teoretic.Eu am o carte acasa cu zodiacul chinezesc dar practic lucrurile nu stau chiar asa.
    Cine mai e cal?(1978,...nu mai stiu alyi ani).Si cu cine va intelegeti?
  •  
    • 1077 mesaje
    9 Oct 2006, 09:46
    0 0
    In primul rand ca nu ai fost explicita ce vrei: informatii cu caracter general, teoretice, sau experiente personale. Eu sunt tigru de apa si m-am inteles excelent cu un cal de pamant, dar soarta a vrut sa ne despartim de comun acord, fiecare a luat-o pe drumul lui. Pur si simplu ne intelegeam din priviri. Intuiam ce gandeste fiecare intr-o situatie data. Poate nu sunt numai zodiile in discutie, ci multe alte aspecte.