Ce-i cu Luna, Aquamarina?

•  
    • 3198 mesaje
    4 Oct 2006, 22:46
    0 0
    Sunt f curioasa sa stiu (ca nu prea am urmarit stirile astrale) in ce zodie e luna acum sau va fi curand cand va fi Luna Plina?
    Ma simt cam aiurea, agitata, imi simt deodata dezgropate din suflet toate neimplinirile... Face Luna aspecte din astea negative? E careva retrograd?
  •  
    • 332 mesaje
    5 Oct 2006, 11:06
    0 0
    Cand m-am nascut eu era luna plina! O fi de rau??
  •  
    • 2060 mesaje
    5 Oct 2006, 16:16
    0 0
    luna nu retrogradeaza niciodata, e posibil ca harta natala a momentului actual sa iti tranziteze propria harta si sa faca anumite aspecte conflictuale, in privinta lunii pline nu stiu ce sa va raspund pentru ca nu sunt suficient de documentata, dar daca dati un search pe google sigur gasiti cate ceva!
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Oct 2006, 17:16
    0 0
    N-am spus ca retrogradeaza Luna... Cate ceva mai stiu si eu...
    Dupa cum vad eu niste lucruri, Mercur pare retrograd sau in vreo combinatie dificila (opozitie, cuadratura), poate chiar cu Marte... Am vazut niste probleme cu comunicarea si comunicatiile, posta, tranzactiile, de mama-mama! Plus ca toate se lasa cu razbel si certuri.
    Iar la mine... Doamne, ce stare de cacao am! Nu vad limpede nici cea mai simpla situatie, nu sunt in stare sa decid intre 2 lucruri simple, am un gol de solutii... Probabil casa mea a 9-a, Fecioara, este tranzitata prost.
  •  
    • 967 mesaje
    5 Oct 2006, 23:07
    0 0
    Nici eu nu vad limpede.Am de luat niste decizii si nu reusesc,nu stiu ce vreau.Nu stiu cum e mai bine.
    Peste 10 restante sau sa accept un amarit de curs?