AJUTOOOR!
-
0 0Am citit undeva..nu mai stiu exact unde..o superstitie legata de sarutul facut pe talpa..Daca cineva te saruta pe talpa,unul dintre ei bla bla...Ajutati-ma,va rog..va voi spune dupa.. despre ce este exact vorba...Multumesc din suflet!Astept cu interes daca stie cineva sa imi spuna ceva legat de asta..
-
Viviana, citeste-ti si tu mesajul si spune-ne ce intelegi strict din el. Pur si simplu, nu ai exprimat exact ceea ce aveai in cap. Unde e rautatea?
Daca spuneai: "bla-bla, dar nu stiu mai departe, poate stiti voi" sau: "ce spune superstitia ca se intampla cand cineva te saruta pe ralpa?" ... era simplu, nu?
Dar din exprimarea ta s-a inteles ca bla-bla-ul este rezultatul sarutului in talpa!
Si e normal sa fii luata in baza daca mai si strigi dupa ajutor pentru asa ceva! -
<
>..mai mult ce trebuia sa zic beauty_lover daca nici eu nu cunosc toate datele problemei...?????
E plictiseala mare aici ?
Nu ai cum sa ii ceri unui om sa fie la fel ca tine, sa exprime la fel ca tine ci doar sa fii intelegator si ajuti daca poti iar daca te depaseste sa stai in banca ta si atat. -
Viviana, nu te supara, eu nu m-am certat niciodata pe eva, dar si eu sunt tare confuza. Trebuia sa spui de la inceput ca nu mai stii nici tu ce urmeaza, nu sa fii scris " bla bla"...poate altfel ti se raspundea...
Cat despre superstitii: eu sunt de parere ca o superstitie are efect asupra ta doar daca tu crezi in ea...sunt superstitii pe care le stie toata lumea, dar si tu singura iti poti crea unele... -
Viviana, decat sa-ti asculti coltii in stanga si-n dreapta si sa faci pe nedreptatita, mai bine ai observa consensul raspunsurilor primite si ai trage si tu concluzia ca la postarea asta te-ai grabit, ti-a scapat porumbelul si asta e! Atitudinea ta face diferenta intre a se rade de tine sau e se rade cu tine!
Cum naiba poti sa ne spui ca ne simtitm depasite si sa stam in banca noastra?