Gemenii?
-
0 0Ce parere aveti despre zodia gemeni...femei, barbati?
-
Unui geaman ii este dificil "sa simta"...eu cred ca acesta este cel mai mare inconvenient...depinde cu siguranta de asezarea planetelor pe harta fiecarui nativ geaman...dar in principiu gemenii "simt" doar cu capul si mai putin cu inima...foarte inteligenti, versatili, le este usor sa operationalizeze cu idei...rationali, critici (sunt patronati de mercur asemeni fecioarei!) sunt acei adulti care nu pot sa stea intr-un loc, le place miscarea din toate pct de vedere (e semn de aer!)iar daca sunt totusi care stau...mintea lor e foarte activa foarte independenti,parerea mea este ca la o relatie cu un geaman care mai are in harta inca cateva planete personale in gemeni sau in alte semne de aer, numai semnele de aer (respectiv balanta si varsatorul!)pot sa ii faca fata cu riscuri de a fi ranit mai reduse...
cunosc f bine un caz in care o racutza prietna buna de-a mea a avut o relatie cu un geaman...a adus-o pana in pragul disperarii tocmai pentru ca universurile lor erau asa de diferite...unul cu ratiunea altul cu simtirea...si fiecare exclusiv...foarte greu...dar cea care a ramas cu sechele serioase a fost ea. el a trecut mai departe nepasator si si-a vazut de viata...sigur, e doar un caz...dar cred ca, ca atatea altele... -
Eu cunosc foarte multi gemeni si nu ii recunosc in ceea ce ai scris mai sus, din contra, sunt exact cum ai scris ca nu sunt...sufletisti(pun prea mult suflet in orice, si in special in relatia cu partenerul), SIMT (si) cu inima si daca fac altfel decat simt ajung sa sufere f mult, sunt buni prieteni...
-
...depinde cu siguranta de asezarea planetelor pe harta fiecarui nativ geaman...
am scris si asta...in privinta cunoscutilor tai probabil ca au influente puternice pe harta care schimba putin lucrurile, sunt atat de multe lucruri care conteaza!eu cunosc 4 exemplare diferite intre ele prin ceea ce au facut din viata lor dar toti 4 au in comun: felul mai putin profund de a privi lucrurile, inteligenti, chiar foarte, cu dorinta maximala de independenta etc...am auzit si eu de gemeni grozavi, dar am auzit pareri de la alte semne de aer despre ei si atunci se pune umpiculetz altfel problema!sunt oameni grozavi profesional vb, sentimental insa...nu ma pronunt... -
e o mare pasiune fiorella, este de cativa ani buni...ani in care mi-am cumparat carti, am vb cu astrologi profesionisti...si am acumulat f multe informatii, la un moment dat insa incepi sa vezi lucrurile per ansamblu si iti vine f usor sa expui ceva despre o anumita tema/zodie/aspect...si inca sunt pe nicaieri fata de altii...la un moment dat devine matematica superioara de-a dreptul...noroc cu softurile
:! din pacate nu prea am timp sa scriu atat cat as vrea, fiindca am alte responsabilitati...
dar e bine si asa
-
nu, menna, sunt berbec.
si pot sa-ti spun ca recunsoc gemenii (adica pe barbatu-meu) 100% in ce descrie aquamarina acolo.
isi au lumea lor, din care te exclud, le este teama tot timpul ca le-ai putea invada spatiul lor, dupa care isi fac partenerul sa se simta vinovat de toate neajunsurile din relatie. si sa nu-ti imaginezi ca eu sunt o posesiva.
si-acum, sa fiu obiectiva si sa spun si partile bune: sunt foarte ambitiosi, si cu mult simt al umorului. -
aquamarina, multumesc

sincer, mi-as fi dorit sa nu ajung sa dau asemenea lectii de viata.
dar, sper eu ca am invatat ceva din toate experientele prin cate am trecut.
si, la urmatoarea relatie, promit ca te voi consulta pe tine, inainte de a ma arunca cu capul inainte, ca un berbec ce sunt.
(glumesc acum, dar nu se stie ce-mi rezerva bun si mie viitorul). -
draga mea, sunt convinsa ca a fost o lectie pe care a trebuit sa ti-o insusesti, dar dupa felul in care iti expui ideile mie mi se pare ca ai actionat intelept, sunt convinsa cu inima sangeranda dar totusi intelept, in plus felul in care te ocupi de cei 2 copii mi se pare extraordinar, este un exemplu pentru mine care nu sunt casatorita si nici nu am copii...berbecutele se arunca cu capul inainte din cauza prea multului entuziasm (energia lui marte!) dar de multe ori va ardeti la propriul foc
...acuma viata merge mai departe, fiecare cu viata lui si cu constiinta lui
! intelegi aluzia...
Am sa-ti scriu un mail!