fata varsator + baiat gemeni ???
-
0 0ce ziceti?
-
eu sunt varsatoare si am "fost" pana acum cu2 gemeni...
Nu ii pot suporta ca parteneri.K amici sunt ok. La amandoi aceleasi probleme: nu-mi place umorul lor, felul de a spune glumele, sunt plictisitori, si, mai ales MINT FFF MULT, SI FARA MOTIV! Doar de dragul de a minti!
treb sa spun k nu stiam ca si al 2 lea era gemeni...
Noroc k m-am maritat cu un peste...
In schimb, cea mai buna prietena a mea e in gemeni,,,
si am foarte multe prietene in gemeni ,si ne intelegem ff bine..
n-as fi vrut sa te descurajez, dar dk tot nu ti-a raspuns nimeni, m-am gandit sa-ti impartasesc din experienta mea...
si nici nu vreau sa generalizez, dar mie asa mi s-a intamplat...P oate la voi nu e asa.
te pup -
Ajungand in contact cu mintea fluctuanta si sclipitoare a barbatului din zodia Gemeni ea va alterna intre a-l gasi ori incitant, ori prea frustrant. El va initia tot felul de jocuri mentale si se vor angrena in interminabile conversatii nocturne punctate din cand in cand de interactiuni amoroase. Nici unul dintre ei nu-si doreste sa domine, totusi ea crede ca detine controlul pana la o toana a barbatului Gemeni. El poate sa apara ca fiind prea neobosit, imposibil de dezlipit de patul ei plin de desfatari. In schimb, el, desi se bucura de ritmurile ei si de abordarea experimentala a intimitatii lor, poate recurge la telefon sau la e-mail ca fiind unul dintre principalele mijloace incitante dintre ei.
http://esoterism.ro/ro/femeia-varsator.php