cine vrea un astrolog bun
-
4 5cunosc un astrolog bun care m-a dat gata cu prezicerile si nici nu m-a secat in portofel!
-
As merge ca un caine...dar presupun ca e in Bucuresti si de la mine e cale luuunga...Am sa o sun sa vad daca se poate prin corespondenta.A devenit o obsesie pentru mine,adevarul e ca in ultimul timp toate imi merg anapoda.Merci mult pentru raspuns.
Eu chiar cred in asa ceva,desii nu am mai fost la nimeni care sa-mi spuna ce si cum... -
Adevarul este ca la interpretare sint subiectiva,desii...cartile nu mint.Da pot sa-mi dau si singura,desii o fac foarte rar,mai ales in ultimul timp spun acelasi lucru,o absurditate pe care nu vreau sa o recunosc.E o adevarata poveste cu faptul ca dau in carti de tarot.
da pacat ca sint asa departe. -
Da,ai dreptate.Disperarea este un lux pe care nu mi l-am permis niciodata.Am norocul ca in momentele critice imi pot pastra luciditatea si actionez in consecinta.Abia dupa ce s-a rezolvat problema ma apuca nelinistea.Atunci pot privi detasat si relaxata in urma."Prieteni"? doar bune cunostine.Asa la o cafea.
-
da, la o cafea cu sare! mai devreme sau mai tarziu toti m-au muscat de c..
bune si foarte bune cunostinte, sa le spunem! pana si familia mea "ma face de bani pe fatza", dar inchid ochii tinand cont ca avem acelasi sange.....doar o surioara mai mica insista la sotul meu sa vada ce are el mai deosebit in pantaloni!
acum spune-mi tu: fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singura? -
sunt convinsa ca nu esti ciudata, ci doar nu doresti relatii cu astfel de "prieteni".
si am observa ceva: cand o prietena iti barfeste pe alta, fii sigura ca te va barfii si pe tine cu cealalta!
de aceea, ca si tine, decat sa practic sportul asta, mai bine ma distrez cu sotul si copilul, sau imi caut alta preocupare