Lazarev

•  
    • 122 mesaje
    29 Sep 2006, 16:43
    0 0
    Fetelor, eu am descoperit acest autor si cartile sale acum un an, am citit primele 8 volume si pot sa spun ca opera sa schimba vieti... Stiu ce efecte a avut asupra mea dar si a celor carora le-am recomandat cartile... Mi-as dori sa schimb cateva impresii cu cele care i-au citit cartile, poate intelegem impreuna ceea ce nu am inteles separat...
  •  
    • 8 mesaje
    29 Sep 2006, 16:46
    0 0
    Eu i-am citit si rascitit cartile de vreo 3 ori si intr-adevar cartile si cu rugaciunile de vigoare..te schimba complet.
  •  
    • 122 mesaje
    29 Sep 2006, 16:52
    0 0
    Multumesc, Chira, si tu ai avut impresia ca de fiecare data cand recitesti un volum de al sau pricepi mai mult, ca si cum iti intelegi viata cu tot ce a fost? Pe mine si implicit viata mea, m-a schimbat mult: parca as fi devenit ceva mai inteleapta, descopar ceva bun in tot ceea ce mi se intampla, nu ii mai judec pe ceilalti...
  •  
    • 744 mesaje
    29 Sep 2006, 16:53
    0 0
    as vrea si eu,unde il gasesc?
  •  
    • 122 mesaje
    29 Sep 2006, 16:56
    0 0
    De exemplu, aveam 2 testoase in casa de aproape 2 ani. Am fost plecata zilele astea din Bucuresti si azi le-am gasit moarte, intr-un mod accidental... Eu sunt convinsa ca au murit ele pentru a fi ferita eu sau orice alt membru al familiei de ceva rau... Pentru ca asa stiu, ca animalele de casa preiau parte din karma proprietarilor.... Gresesc?
  •  
    • 122 mesaje
    29 Sep 2006, 16:57
    0 0
    Am cumparat cartile din pasaj de la universitate dar stiu ca acum primul volum era epuizat, se astepta reeditarea...
  •  
    • 126 mesaje
    29 Sep 2006, 18:37
    0 0
    sufletzel sa stii ca ma tulburat ce ai spus
    acum cred si eu ca animalutele noastre de casa intrun fel se sacrifica pentru noi (cand este cazul)
    n-am putut salva un motan tare drag mie desi am umblat peste tot, i-am facut multe tratamente dar nimic ....l-am pierdut ...
    in aceeasi perioada aveam probleme cu sarcina dupa ce a murit motanul nu am mai avut nimic si fiimiu acum pur si simplu adora pisicile si ele pe el...
  •  
    • 2048 mesaje
    29 Sep 2006, 19:05
    0 0
    Cartile lui Lazarev le-am vazut pe grupul fetele eva.. trebuie sa va inscrieti acolo si sa le descarcati sau sa o rugati pe donna imobile sa vi le trimita sau pe oricine le are salvate..daca nu reusiti voi, o sa ma zbat eu sa va caut si sa va trimit cartile astea care o sa va schimbe viata..
  •  
    • 122 mesaje
    29 Sep 2006, 19:35
    0 0
    Da, Rose, asa am citit in cartile astea... si una dintre ideile de baza e ca tot ceea ce ti se intampla, de la boli, relatii interumane, reusite si insuccese, are un sens si, mai ales, e rezultatul unor greseli pe care le comitem.... Multumim BigSis, asteptam cuminti ajutorul tau si, de ce nu, participarea Donnei....
  •  
    • 177 mesaje
    30 Sep 2006, 21:48
    0 0
    Am citit si eu dar nu pe toate din cauza timpului si-ti trebuie si o dispozitie, atmosfera linistita sa le aprofundezi.
    Si eu am simtit ca m-au schimbat si mi-au influentat viata, dar vreau sa va spun ca sotul meu si o colega careia i-am recomandat cartile lui Lazarev nu au fost atrasi de loc de carti.
    N-au reusit sa citeasca primul volum.

Eu raman la parerea unei prietene de-a mele care de putin timp nu mai este printre noi si (ea mi l-a insuflat pe Lazarev cu cartile lui) ca trebuie sa fii evoluat spiritual , nu oricine intelege sau incearca sa aplice macar un pic din cei acolo.
    Si m-ai cred ca nimic nu e intamplator in viata noastra !!!
  •  
    • 8 mesaje
    2 Oct 2006, 13:11
    0 0
    Pentru sufletzel, scuze de intarziere..Eu am cumparat o parte din carti la pasajul Universitatii altele in pasaj la Unirii. Caseta video am gasit la universitate.Insa cred ca poti suna si la editura .Si apropos de editura, la sfarsitul fiecarei carti e facuta mentiunea ca ei ar incerca sa-l aduca pe Lazarev in Romania.Credeti ca vor reusi?
  •  
    • 210 mesaje
    2 Oct 2006, 14:42
    0 0
    voi chiar credeti in ce scrie el acolo?? mie mi s-au parut niste aberatii totale..de exemplu: persoanele mioape au chestia asta ca platesc greselile parintilor sau ceva de genul..si alte chestii care mai de care mai fantasmagorice. Mi se par carti pentru oameni slabi, no offense.
  •  
    • 8901 mesaje
    2 Oct 2006, 17:28
    0 0
    Nu-mi place modul de abordare a transmiterii ereditare a greselilor si platirea lor de nepoti si stranepoti! Mi se pare aiurea rau, sa platesc eu ca am avut un stra-stra-bunic betziv sau afemeiat!

Si asa comitem noi zeci de greseli si le platim, de ce sa sufere un bebelus ca am facut eu, nu stiu ce prostie in viatza? Mi se pare incorect, absurd si inuman. Suntem nascuti pentru a ne indrepta greselile personale, nu sa ducem povara altora.
    O sa spuneti ca gandesc superficial, insa personal cred in reincarnare si consider ca viata asta ne cizelem spiritul, si cu asta basta!

Am citit numai primul volum al lui LAZAREV si mi-a ajuns. Nu se pupa deloc cu convigerile mele si am senzatia ca el se considera detzinatorul adevarului absolut. Ce absurd!
    Sorry ca mi-am expus un punct de vedere opus de al vostru, insa demult voiam sa va cer si voua parerea asupra acestui....scriitor.
    Va pup, si va rog sa nu va suparati pe mine ca-mi incarcati karma cu energie negativa si poate dau coltzul!
  •  
    • 210 mesaje
    2 Oct 2006, 17:50
    0 0
    sunt perfect de acord cu Adina.
  •  
    • 122 mesaje
    3 Oct 2006, 13:47
    0 0
    Adina, Alba_ca_zapada, nu ne putem supara... Va respectam pe voi si opiniile voastre... Cum si pe voi nu ar trebui sa va supere faptul ca eu sustin ca mi-a influentat gandirea si modul de intelegere a vietii in bine lecturarea acelor carti...
    Pupici