cum vi se par barbatii scorpionii?
-
0 0Ce parere aveti despre scorpioni?
-
NICIODATA SA NU MAI SPUI CA AI DA ZODIA CAPRICORN PE SCORPION, AUZI?? INSEAMNA CA NU STII CE ITI DORESTI.. CA SI CUM AI VREA SA FII DECLARATA MASOCHISTA PE VIATA!!

Iti recomand sa citesti subiectele de aici legate de Scorpioni si mai ales pe dragoste subiectul Pur si simplu nu merge.. al unei tipe care este de 10 ani cu un Scorpion si vezi si cita suferinta are eva care a deschis subiectul, dar si parerile si experientelor evelor cu Scorpionii .. si apoi o sa intelegi mai bine despre ce vorbesc.. -
may spuneti-mi si mie mai clar..care e problema cu scorpionii si care e eva care e de 10 ani cu un scorp si nu ii convine? trebuie analizata toata harta astrologica a scorpului ei sa vedem de ce e cum ziceti voi (adica rau?). Si de ce sa nu dea capricorn pe scorpion? eu daca as avea de ales scorp- capr., as alege scorp...dar poate ma lamuriti si pe mine despre ce e vb. chiar sunt curioasa.
-
Am avut o relatie cu un Scorpion cu ani in urma. Eu sunt Rac.
O relatie destul de reusit,poate una dintre cele mai cele. Scorpionul meu era foarte dragastos,intelegator, interesat de tot ce era legat de mine, atent, muncitor, barbat de casa,sincer, spontan, inteligent, foarte bun la pat
si culmea,loial (dragostea e de vina,spunea el). Ca defecte as mentiona ambitia (nu intotdeauna de bun augur), complexe de inferioritate, usor influentabil in situatii limita. -
eu una am ajuns la concluzia ca scorpionii vor ce nu pot avea .eu am fost cu ani in urma indragostita de un scorp.ce sa mai ..dragoste cu nabadai.ceva gen soarecele cu pisica.l-a inceput mi-am cam batut joc de el..fara sa vreau.Apoi l-am vrut dar s-a jucat cu mine.a fost mai important sa se razbune chiar daca ma vroia.Asa ca am fugit de el..era prea periculos pt gustul meu.mult timp am crezut ca era marea mea iubire si probabil ca asta era si intentia lui..Concluzionand :sunt PERICULOSI,RAZBUNATORI,EXTREM DE SEXI
-
Dorinta nesatioasa de revansa de razbunare este caracteristica scorpionului, este una din marile lectii pentru aceasta zodie si la femei si la barbati...uneori (de cele mai multe ori din pacate!)razbunarea e mai importanta decat orice sentiment pe care l-ar avea fata de cineva, un scorpion niciodata nu uita...la vedere poate ca da, in functie de circumstante, dar in realitate niciodata, de aceea sunt periculosi...sa nu uitam ca scoprionul e patronat el de pluto care e planeta mortii si a renasterii dar e patronat de asemenea de marte (e coleg cu berbecu la acest capitol

care aduce nesabuinta, impulsuri de necontrolat, nestapanire, agresivitate, dorinta de a invinge cu orice pret (chiar trecand peste cadavre!) si mult orgoliu care in final il poate folosi pentru a se autodistruge! e o zodie complicata, complexa si greu de descifrat...in plus asemenea tuturor semnelor de apa pe cat e de sentimental pe atat poate fi de veninos...mai mereu aud spunandu-se de semnele de apa si de sentimentalism, eu am intalnit insa cel mai crud venin tocmai la aceste semne fie ca au fost raci, scorpioni sau pesti...si spun asta desi si eu sunt scorpion...depinde cum incearca fiecare sa se construiasca pe sine...la scoprioni insa e dificil pentru ca adesea nu reusesc sa vada mai departe de emotiile lor si de furiile lor... -
Chestia cu "complexele de inferioritate" am remarcat-o si eu la o persoana care nu are nici cele mai mici motive sa se simta inferior. Eu am zis ca este de vina educatia primita, competitia intre frati, etc. La cat de scorpie am fost eu sper sa nu-i treaca prin capatana aia sexi ganduri de razbunare.
-
aquamarina, ai punctat extraordinar, se vede ca ai experienta.

Fara sa supar pe cineva si nu vreau sa generalizez, am cunoscut un singur barbat scorpion, care initial era numai lapte si miere, am crezut ca mi-am gasit jumatatea... cand s-a terminat, a facut tot posibilul sa ma distruga. atata venin imi trimitea, incat am vrut sa ma sinucid. nici acum nu sunt sigura ca am scapat de amenintarea lui.
N-as mai putea iubi asa niciodata si mai ales un scorpion. -
de ce oare se razbuna asa rau? asta ar trebui sa ne raspunda vreun tip in scorpion (pt ca exista o diferenta destul de mare intre tipi si tipe in zodia asta). O fi din orgoliu? dar si asa nu mai rezolva nimic decat sa piarda timpul! chiar nu le inteleg gandirea...sau nu mai exista gandire si atunci nu am ce sa inteleg.
Nu de alta dar am patit si eu odata, dupa ce m-am despartit ca m-a prins cu altul (mi-a inscenat ceva si eu am picat in plasa) imi dadea telefon noaptea la 3-4 de ma trezea din somn in fiecare seara si nu puteam scoate tel din priza ca era infipt in perete, doar sa il dau la minim si tot ma trezea noptile cred ca 2 luni a durat. -
de ce dorinta asta de razbunare??Ptr caasa simt ei.
Cateodata si eu ma trezesc dominata de o asa sete de razbunare (sunt scorpion). CAnd vreau sa ma razbuna?Atunci cand oamenii ma dezamagesc, cand imi dau seama ca m-au facut sa ma implic in ceva care nu merita, CAnd simt ca am pierdut timp fara folos etc etc.
Eu incerc sa imi inabus dorintele astea,adica niciodata nu le pun in aplicare. Dar exista in mine. Le constientizez.
la barbati e acelasi lucru.
Logica e simpla. Eu te iubesc tu nu ma iubesti. Ei bine daca nu ma iubesti nu am altceva de facut decat sa ma razbun.
Serazbuna cand sunt inselati, tradati, umiliti, mintiti -
mirrela ai punctat cate ecva f bine...insa sa stii ca scoprionii se mai razbuna si din neaceptarea faptului ca pot sa piarda! (influenta lui marte!)
zicea cineva aici ca femeile scorpion sunt diferite fata de barbati la capitolul razbunare: sa te fereasca Dumnezeu de o scorpioanca furibunda...si care nu isi constientizeaza pulsiunile, trairile, impulsurile....veninul e nimic!