Varsatorul parasit
-
0 2Cum se comporta un barbat Varsator in prag/dupa despartire ?
E vreo sansa sa faca vreun compromis pt a pastra relatia? -
Inca nu ne-am despartit, dar suntem aproape. I-am spus (subtil) ca nu ma pot obisnui cu lipsa de atentie, ca am nevoie de un pic mai mult. Vorbele de dragoste nu ajung, oricat de mult imi alina sufletul. Vad ca incearca sa ma bage in seama un piculet mai mult,dar mai mult prin tel;efon decat personal
. Cam asta e,imi spune ca ma adora si ca e fericit ca sunt in viata lui. Eu sunt destul de hotarata sa pun punct, insa nu as vrea sa dau cu piciorul omului pe care il simt sufletul pereche.As vrea sa ii pot intelege reactiile. -
daca esti ,intr-adevar ,,sufletul pereche''al acestui varsator va trebui sa te obisnuiesti cu felul lui ,,detashat''in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor.Nu uita ca e cel mai aerian semn zodiacal si ma indoiesc ca vei reusi sa il schimbi!Compromisuri fac rar,doar cand sunt foarte implicati in relatie,iar daca sunt parasiti,sufera vreo 3 zile,dar le trece.Definitiv!
-
Stii cum e barbatul varsator parasit?
Nepasator!
Nu-i pasa decat de el, sa-i fie lui bine, priveste fooooarte detasat toata iubirea voasta, e atat de aerian incat deja e pregatit sa zboare. Din clipa cnd nu ti-a mai dat atentie, deja a plecat spre alte ape adanci ca sa inoate. Tu ai grija de tine, sa nu suferi prea mult, pt ca barbatul varsator e arogant si orgolios, si o sa faca sa para ca tu esti vinovata de despartirea voastra. -
Mda,arata ca incearca sa imi faca pe plac in ultimul timp,se poarta ca la inceput: foarte atent,zambitor,foarte placut, complimente, si ma "omoara" cu cat de mult insemn eu pt el,cat e el de fericit ca sunt parte din viata lui si cat ma iubeste. Cateodata fuge parca de mine,ca mai apoi sa ma caute disperat. Cu toate vorbele de amor,faptele lui nu-mi arata dragoste nebuna. Petrecem clipe minunate, momente in care imi arata ca sunt foarte importanta,dupa care ...fuge. ASTA E UN VARSATOR SAU DOAR UN BARBAT NEHOTARAT?
Si apropo,un Varsator se decide brusc ca si-a gasit jumatatea sau analizeaza sub lupa ani de zile? Este dispus sa incerce marea cu degetul langa femeia iubita? -
Eu sunt aia mai tanara. Diferenta de varsta nu a fost niciodata un impediment, din contra, experienta lui de viata si modul in care abordeaza diferite situatii m-au ajutat sa descopar lucruri ce zac in interiorul unei femei, lucruri ce raman de multe ori nedescoperite, unul dintre ele fiind taria de caracter. In fine, nu am avut niciodata probleme de comunicare si nici nu ne-am lovit de bariere impuse de maturitate vs. imaturitate. Ne completam, avem aceleasi vise, credem in aceleasi lucruri (cateodata avem puncte de vedere diferite, insa nu exista conflicte), ne distreaza cam aceleasi lucruri, ne plac aceleasi filme, mancarea picanta,plimbarile si dansul, etc etc etc.
ma simt iubita si in acelasi timp data de-o parte. Ma suna, dar nu ma invita; de fapt se lasa invitat si, cateodata, imi pare ca prefera sa se ocupe de lucruri marunte, care pot fi facute mai tarziu sau impreuna decat sa ne intalnim(lucram impreuna). -
ok,hai sa iti vand un pont!nu astepta ca el sa vina cu propunerile,ofera-le tu pe tava,daca asta iti doresti!
spune-i direct:vreau sa ma duci acolo,vreau sa faci asta ptr.mine!va fi mult mai simplu ptr el,chiar daca ptr.tine nu va avea nici o nuantza de romantism,dar,crede-ma,ei,varsatorii,sunt adorabili,in momentul cand accepti sa te adaptezi felului lor de a fi si incercand sa nu ii ingradesti!dar ptr.asta iti e necesara o mare rabdare si o mare iubire!nicidecum,una obisnuita!ei ,iti vor oferi o lume asa cum nu ai vazut-o niciodata,cu suisiri si coborasuri,dar mereu alta! -
Multumesc pt sfat Northstar. Adevarul este ca in general el da daca eu cer, insa sunt lucruri pe care nu pot sa i le cer, ca de ex. nu pot sa-l cer in casatorie. Nu ca mi-ar pica rangul, ci pt ca nu stiu daca il bate si pe el gandul. Ar fi penibil sa-l cer si sa nu ma ia
. Cateodata imi vine sa ii spun ca vreau sa imi petrec toata viata alaturi de el si ca vreau sa fie tatal copiilor mei (pana de curand nici nu mi-am dorit copii).
Mai spune North, ca spui bine
-
Little_ROSE,
NU ESTE NORMAL CA CEL PARASIT SA FIE NEPASATOR?
Nu parasesti un om in sperantza ca ii vei da o lectie ! Il perasesti pt ca simti ca nu il poti accepta asa cum este,pt ca ti-e greu sa traiesti langa el,pt ca pur si simplu nu il consideri potrivit si nu iti ofera ceea ce iti doresti tu.Cand unul dintre parteneri spune "s-a terminat",nu inteleg de ce celuilalt ar mai trebui sa-i pese ?!! Ii ramane doar sa accepte situatia si sa isi vada de viatza.Nu mai este nimik de facut.
De ce femeile sunt cele care asteapta mereu ca barbatii sa lupte pt ele dupa ce ele ii parasesc? Despartirea este inteleasa gresit.
Ce frumos este cand spunem ceea ce ne dorim : "vreau sa lupti pt mine" ci nu sa gandim "il fac eu sa lupte pt mine!"...
Femeile sunt patetice.Cand isi doresc ceva procedeaza exact invers..
Atunci cand vrei sa te desparti de partener..nu ar trebui sa te mai intereseze faptul ca el nu sufera? Ar trebui sa te bucuri ca nu ai facut un om sa sufere,dar femeia considera ca merita macar atat...Egoism !!!