barbatul fecioara

•  
    • 36 mesaje
    27 Sep 2006, 17:54
    0 0
    care aveti acasa un barbat fecioara? ce zodie sunteti voi? cum va intelegeti cu el?
  •  
    • 153 mesaje
    28 Sep 2006, 14:14
    0 0
    Draga mea, daca inca nu esti implicata inca f tare in rel, asculta sfatul meu si fugi cat vei vedea cu ochii.
    Asa mi-a zis si mie cineva odata si am ignorat, probabil asa cum vei face si tu.
    Sunt cei mai nesuferiti din tot zodiacul.Sunt capriciosi, critici, le place sa conduca, sa fie ei intotdeauna pe primul plan, le place sa li se zica ca sunt iubiti, insa inapoi vei auzi foarte rar cuvinte de dragoste.
    Cand vei trece printr-o perioada mai grea, va fi alturi de tine, dar nu te astepta sa te ia in brate, sa incerce sa-ti aline durerea, nu doar sa discute si sa incerce sa gaseassca o solutie.Nu va suporta sa te vada plangand, ii irita.
    Au nevoie periodic sa-si hraneasca ego-ul si de asemenea nu suporta ca cineva sa fie mai presus de ei.Sunt intotdeauna chibzuiti, nu raman niciodata fara bani in buzunar sau macar ceva rezerve.Nu te astepta sa faca ceva nebunesc,de ex sa se suie cu tine in tren si sa plece cu tine intr-o directie necunoscuta.Nu suporta sa nu aiba conditii.Sunt comozi.
    In schimb fondul sufletesc e unul bun.Nu sunt oameni rai, chiar daca lanervi spun lucruri extrem de grele, dar sunt oameni f dificili si extrem de greu de suportat.
    Depinde de tine cat poti sa duci.Eu una, mi-am bagat picioarele in ea de relatie chiar daca eram de 3 ani.
    Mult succes
  •  
    • 3383 mesaje
    28 Sep 2006, 14:27
    0 0
    Nu am si nici nu am avut un partener in zodia fecioarei, in schimb cunosc un barbat. Si din cate am vazut, stie sa fie alaturi de tine cand iti e greu, sa te ajute,sa te sprijine atunci cand ai nevoie, sa iti spuna cuvinte frumoase...dar, din cate am aflat sau vazut, nu prea e fidel...