Varsator parasit
-
0 0Cum se comporta barbatul Varsator atunci cand e parasit? Al meu parca simte ca vreau sa pun punct si se transforma intr-un "adolescent indragostit". Inca incerc sa determin daca e indragostit cu adevarat. Cine are barbat Varsator acasa ?
-
eu am. sunt de 2 ani juma' cu el...e fffff dificil...face niste faze de te doare capu'...al meu are o parere f buna despre el, ii place sa fie mereu in centrul atentiei,e aerian, sunt sigura ca ma iubeste, dar uneori face niste faze de nu-l inteleg deloc( ma lasa balta pt. orice altceva daca i se pune lui pata, nu ma baga in seama, se poarta urat si arunca vorbe de aiurea asa din senin...chestii din astea urate...e copil si am impresia ca nu vrea deloc sa se maturizeze). la inceput era super si acum are momente cand e la fel ( adica tandru, intelegator, respectuos, sociabil, bun...)dar cand ajungi sa il cunosti mai bine iti dai seama ca are si multe defecte. e adevarat, toata lumea are dar cu barbatul varsator ai de munca nu gluma...are si calitati, dar defectele...mama mama...
eu acu' incerc sa-l pun putin cu botu' pe labe, incerc sa fac putin pe indiferenta sa vad daca rezolv ceva...numai eu stiu cate am incercat, cu vorba buna nu reusesti NIMC. uneori chiar am impresia ca de prea mult bine face ce face...acu' incerc sa-l dau pe brazda...sa vedem ca prea multa rabdare nu prea am...dar mi-ar si parea rau dupa el.. -
pe mine stii ce ma dispera cel mai mult la el? de vreun 1n si ceva "cica" ma tot cere in casatorie. spun "cica" pt. ca doar din gura...la inceput ce mai sufeream...fii atenta: dupa ce imi propunea asta, ajungeam sa ne facem planuri , el zicea ca sa vb. cu parintii sa-i anuntam, iar...dupa cateva zile "uita" totul, nu mai zicea nik...ma dispera...de cele mai multe ori de asta ne-am certat...doamne si sa-l vezi cum e cand imi propune asta si ce planuri isi face...e un dulce in momentele alea...dar apoi...eu una acum am ajuns sa rad cand imi vorbeste despre casatorie...
-
cineva mi-a zis ca numai obligat se va insura...
nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac...voi ce parere aveti?
si inca ceva: am observat in nenumarate situatii ca nu prea e in stare sa- si asume anumite responsabilitati...nu prea stie sa se descurce...
si chiar daca pare el puternic nu e asa...e un copil...daca ati sti ce usor plange...de la te si miri ce... -
'.face niste faze de te doare capu'...al meu are o parere f buna despre el, ii place sa fie mereu in centrul atentiei,e aerian, sunt sigura ca ma iubeste, dar uneori face niste faze de nu-l inteleg deloc( ma lasa balta pt. orice altceva daca i se pune lui pata, nu ma baga in seama, se poarta urat si arunca vorbe de aiurea asa din senin...chestii din astea urate...e copil si am impresia ca nu vrea deloc sa se maturizeze). la inceput era super si acum are momente cand e la fel ( adica tandru, intelegator, respectuos, sociabil, bun...)"
ex-ul meu facea din astea si era taur.Eu nu prea ma mai i-au dupa zodiac.El nu se potrivea cu ceea ce se spune despre taur decat in foarte putine chestii.