Ea-pesti,EL;gemeni

•  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 01:55
    0 0
    ce zice-ti,se spune ca sunt incompatibile desi eu nu as zice asa .
  •  
    • 1377 mesaje
    25 Sep 2006, 13:06
    0 0
    nu este asa de simplu - la prima vedere ar putea parea incompatibile, dar conteaza si plasarea altor aspecte din astrograma, nu numai soarele.
    eu sunt tot intr-o... spune-i cum vrei tu, cu un geaman - eu sunt pesti - si lucrurile sunt uneori perfecte, iar alteori iti vine sa te urci pe pereti... acestea sunt momentele in care fiecare simte nevoia sa ia distanta...
    dar la noi, de exemplu, ascendentele sunt amandoua in zodii de pamant. exista pareri cum ca dupa o anumita varsta ar conta mai mult ascendentul...
    conteaza cum sunt plasate marte si venus, de asemenea...

ca sa nu mai spun ca daca esti pe cuspida, cum sunt eu, de uneori sunt trecuta la berbec, atunci inseamna ca nu sunt cel mai bun exemplu pe care ti-l pot da - berbecul si cu gemenii sunt compatibili...
    tocmai mi-am bagat nasul ieri intr-un program de astrologie - si am fost surprinsa sa constat ca lucrurile nu-s deloc simple (stiam si inainte, dar acum m-am jucat eu cu ele, si mi-am mai clarificat niste lucruri)

oricum - exista o vorba, de care cred ca e bine sa ne amintim uneori - astrele inclina, dar nu determina!
    (asta presupunand ca pozitia astrelor chiar ne afecteaza )