barbatul balanta!!!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
24 Sep 2006, 23:350 0evelor ce imi puteti spune despre ei?cum sunt?ce le place?ce nu?ati avut experiente cu astfel de barbati?tin sa precizez ca eu sunt berbecutza cu ascendent in sagetator?
..sunt sanse? -
25 Sep 2006, 01:49nu am avut nici o experienta cu balante,dar am inteles ca le plac femeile care conduc in tot intelegi?????.....Nu acelea care sunt gen fetite cuminti si nestiutoare.
-
25 Sep 2006, 09:19tipii in balanta sunt f dependenti de partenera, sunt f sensibili la galagie, nedreptate si inestetic-ac lucruri nu le suporta.
OIrice decizie ia te intreaba si pe tine de pareri.
Se ataseaza f rau dar mai intai nu vor sa recunoasca sa nu se faca de ras si testeaza f bine ce simti si tu si daca esti de incredere sau nu timp in care pare dezinteresat desi nu e deloc asa (e o masura de protectie sa nu se faca de ras). A...si daca il atragi fizic destul de mult se tzine scai si e ca un catzelush. -
25 Sep 2006, 15:54Da ma..sunt niste scumpi,dar totul in viata il vei face doar tu.Eventual limiteaza-te la un copil,caci oricum vei avea doi(pune-l si pe el la socoteala)
-
25 Sep 2006, 15:54Da ma..sunt niste scumpi,dar totul in viata il vei face doar tu.Eventual limiteaza-te la un copil,caci oricum vei avea doi(pune-l si pe el la socoteala)
-
25 Sep 2006, 16:42mmm eu sunt cu o balanta de 3 luni...si da sustin sus si tare ca sunt niste scumpi....dar imi este atat d bine cu el incat mi se face frica...nu stiu daca sa am sau nu incredere...
Înapoi la: Forum » Astrologie