vreau sa tiu cum este un varsator,

•  
    • 159 mesaje
    22 Sep 2006, 17:15
    0 0
    poate sa-mi spuna si mie cineva cum ii poti intra in gratii unui varsator????
  •  
    • 622 mesaje
    23 Sep 2006, 14:30
    0 0
    Slab,moale,puturos,apetit sexual 0,fricos...si de umbra lui ii e teama..E prea sufltist..si asta e un defect si ii afecteaza viata chestia asta...e lipsit de tact...E bun doar de amic!
  •  
    • 349 mesaje
    23 Sep 2006, 15:25
    0 0
    II place mult libertatea , deci nu incerca sub nicio forma sa-l tii in lesa . Trebuie sa -i respecti ciudateniile. E tare ciudat si aerian. E visator si arte impresia ca el este omul care poate crea o lume mai buna.
    Partenerul unui varsator trebuie sa-l surprinda mereu , sa fie nonconformist. Nu accepta nimic ce tine de traditie. Accepta tot ce e nou , tot ce tine de modernitate. cam atat
  •  
    • 2825 mesaje
    24 Sep 2006, 13:49
    0 0
    Eu sunt varsatoare.
    Dar cred ca te intereseaza un barbat varsator, nu?
  •  
    • 2009 mesaje
    25 Sep 2006, 01:23
    0 0
    Ha, ha, stai sa-ti spun, ca sunt experta in varsatori.
    La inceput sunt tandrii, buni, sufletesti, dar se plictisesc repede, devin aroganti, nepasatori, nu le mai pasa de nimic, doar lor sa le fie bine.
    Au nevoie de libertate, sa plece cand vor, unde vor, sa nu-i intrebi nimic, si daca te risti sa-i intreb sa fii sigura ca te va minti.
    Sfatul meu, fugi cat vezi cu ochii, nu te indragosti de un varsator, ca dragostea nu -l tine mult (iar daca esti sagetatoare, fugi mancand pamantul caci ai sa suferi enorm din cauza rautatii lui)
  •  
    • 253 mesaje
    25 Sep 2006, 01:51
    0 0
    nu ii suport,mi se par cei mai de neinteles oamenii se cred cei mai ce
  •  
    • 381 mesaje
    25 Sep 2006, 09:51
    0 0
    ce generalizati, mai evelor.....
  •  
    • 345 mesaje
    25 Sep 2006, 13:44
    0 0
    Si eu am fost 5 ani cu un varsator si subscriu la ce s-a scris mai sus. Iar cand s-a terminat, a plecat de parca relatia noastra si tot ce traisem nu ar fi insemnat nimic pentru el. Sunt aroganti, le pasa mai mult de prieteni decat de femeia cu care impart un acoperis, au impresia ca sunt detinatorii adevarului universal, nu au rabdare sa te asculte, nu sunt atenti la nevoile tale, dupa ani si ani de zile habar nu au cine esti tu cu adevarat, fiindca efectiv nu ii intereseaza. Cum nu le pasa nici daca esti bolnav, daca iti place un lucru sau nu. Vor libertate, decat sa te scoata pe tine mai bine ies cu un amic la o bere si poti sa stai cu ei ani in sir, fiindca daca ar putea doar sa ramana cu cineva care le face toate poftele, nu intreaba niciodata nimic si le aduce mancarea la nas (plus ca nu misca un pai in casa) ar fi foarte bine. Rareori ii prinzi la insuratoare. Daca as fi stiut toate astea acum 6 ani, fugeam mancand nori. E drept ca au si parti bune, dar se vad numai la inceput. Cand se obisnuiesc cu tine, s-a terminat. Fostul meu uita aproape si ziua mea de nastere. In 5 ani nu stiu daca am vazut un cadou sau o floare. Poate asa... din greseala.
  •  
    • 2009 mesaje
    26 Sep 2006, 01:15
    0 0
    ai dreptate Ralu, sunt atat de egoisti ca nu le pasa de tine daca esti bolnav, dar stau nemancati toata ziua numai ca sa le pui tu masa.
    Bine ca ai scapat dupa 6 ani, mie mi-au trebuit 27 de ani sa ma lamuresc. Si nu au fost usori deloc anii astia.
  •  
    • 572 mesaje
    26 Sep 2006, 03:11
    0 0
    Ups, m-am maritat cu un varsator.Deocamdata nu ne-am plictisit.Eu sunt mai mofturoasa si am mereu tot felul de toane , poate asta il tine in alerta?! Abia am trecut de primii 5ani ,sper sa trec si de cei 27, dar fara regretul tau little- rose .Ce ma enerveaza pe mine la el este ca ii scoti cuvintele cu clestele din gura ,ca in loc de flori imi aduce ciocolata (si pe urma imi spune "fatuca te-ai facut femeie mare" ,vezi doame am pus si eu vreo 5 kg si mi-am invelit oasele ).El spune, el aude.Nu cred ca-i dracu chiar atit de negru ,sau sunt cu dusmanul in pat si nu stiu inca ?! Glumesc , cred ca trebuie sa-ti faci singura o parere si sa nu te uiti dupa cum spun altele.Cine stie, poate ti se potriveste un "rebel fara cauza "-asa-l alint ,cind are idei "varsatonice ".
  •  
    • 345 mesaje
    26 Sep 2006, 10:01
    0 0
    Bine ca am scapat, vorba ta dupa 5 ani, desi nu am scapat ca am vrut, ca sa fiu sincera, fiindca in masochismul meu as mai fi ramas si mai departe. Am decis sa ne luam o pauza fiindca el dupa toti acesti 5 ani, nu avea nici un gand de familie sau copii. Ar fi umblat creanga toata viata, ca doar avea cine sa i le aduca pe toate la nas. Dupa pauza de 3 luni, crezi ca s-a mai intors? Nu, evident. E mai dulce libertatea. A dat la o parte cu o mare usurinta tot trecutul nostru, si a fost ceva fiindca 5 ani am stat impreuna. Se pare ca mai sunt si afemeiati, nu stiu daca el m-o fi inselat cat am fost impreuna, dar acum cand mai vorbim pe mess numai de femei cu care se intalneste imi spune. Una peste alta au un caracter urat, superficial, nu vor decat lor sa le fie bine, esti doar un accesoriu in viata lor, te-ar da la o parte pentru rude sau prieteni imediat. Norocul a fost ca am intalnit pe altcineva, (rac, eu fiind peste) si se pare ca e mai bine, fiindca altfel l-as fi uitat pe fostul mai greu. Eu tind sa traiesc mult in trecut si asta e o greseala. Si inca ceva, fostul meu era si mare mitocan, ca sa ii zic asa. Nu avea nici un fel de tact, imi arunca niste lucruri de te durea capul, nu conteaza cu cine eram. Iar gesturi mai tandre in public??? Never!!!
  •  
    • 1364 mesaje
    26 Sep 2006, 10:32
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1364 mesaje
    26 Sep 2006, 11:55
    0 0
  •  
    • 345 mesaje
    26 Sep 2006, 12:54
    0 0
    Completely off topic DA Foarte tare, frate, ca sa zic asa. Mai stii varsatorul ala cu care am venit??? Eh, el era!
  •  
    • 1364 mesaje
    26 Sep 2006, 13:03
    0 0
  •  
    • 345 mesaje
    26 Sep 2006, 13:15
    0 0
    Pai pe privat poti sa intri pe adresa de mess daca o mai stii: micutza_duditza e id-ul. In rest de varsatori ce sa iti mai zic, ca nu am nimic prea bun de zis. Sincer. Au si lucruri bune, insa dupa mine defectele sunt atat de mari ca nu merita osteneala. Plus ca trebuie sa lupti atat cu ei sa ii duci la altar, ca ti se face sila. Acum depinde si de om. pe mine ma deranjeaza oamenii delasatori, dezordonati si neatenti. Si el asa este. E drept ca era mana foarte larga si ca in principiu cam ce imi doream, imi lua, dar si cand venea momentul sa imi scoata pe nas... era jale. Plus ca ceea ce nu imi place la zodia asta este ca mereu sunt cu capul in nori. Vorbesti degeaba, nu sunt atenti la ce spui. Au lumea lor din care nu ii scoti. Iar daca tu ai o problema si in acelasi timp si amicul lui de peste drum are una, ghici unde se duce? Sunt persoane care rar isi pun pe tava sentimentele, adica nu sunt niste romantici incurabili, asta e clar si, cum am mai zis, nu se uita in urma cand se despart de tine orice ar fi fost. Nu stiu taurul tau (astept sa imi povestesti) dar racul meu pare ok. Cam nervos in schimb
  •  
    • 159 mesaje
    26 Sep 2006, 16:35
    0 0
    vai vai.........
    am ramas inmarmurita cand am citit toate relatarile voastre, nu sunt cu un varsator dar cunosc unul, coleg, care este un tip atat de prietenos, sociabil, deschis incat am devenit curioasa sa-l cunosc mai bine. dar citind cele povestite de voi evelor m-am razgandit. ramanem amici. colegi si atat eu acum zic ca e mai bine asa.
    nu mi-as fi inchipuit ca exista o zodie despre care sa poti generaliza si sa poti afirma atatea rautati.
    deci sterg varsatorul de pe lista.
  •  
    • 345 mesaje
    26 Sep 2006, 17:24
    0 0
    Pai sunt sociabili, mereu vorbareti si bine dispusi dar cu altii nu cu tine, iubita lui. Sunt persoane foarte populare, mereu centrul atentiei, tu esti mereu un accesoriu de care se poate lipsi.
  •  
    • 1364 mesaje
    26 Sep 2006, 18:02
    0 0
  •  
    • 1364 mesaje
    27 Sep 2006, 09:52
    0 0