barbatii capricorni ?!

•  
    • 39 mesaje
    21 Sep 2006, 01:35
    0 0
    cum sunt acesti capricorni? nu am cunoscut nici unul f bine insa am observat usor ca sunt aroganti si inchisi in ei.cu toate astea sunt interesata de unul si as vrea sa aflu si parerile voastre cu privire la aceasta zodie
  •  
    • 17 mesaje
    21 Sep 2006, 09:03
    0 0
    Capricornii par aroganti.De fapt e o platosa in spatele careia isi ascund teama de a fi raniti.Tatoneaza indelung terenul inainte de a acorda credit cuiva si atunci cand o fac, o fac din toata inima.Sunt foarte orgoliosi si le e teama de ridicol.Sunt nascuta in zodia capricorn si chiar daca uneori femeile nu seamana cu barbatii din aceeasi zodie fondul e cam acelasi.
  •  
    • 156 mesaje
    21 Sep 2006, 12:12
    0 0
    Nu sunt aroganti (timizi poate). Sunt caposi, foarte caposi si destul de greu de scos din adevarul lor. Si trebuie lasati sa se convinga singuri de ceva, sa nu-i pisalogesti, chiar daca ei sunt pisalogi
  •  
    • 411 mesaje
    21 Sep 2006, 12:21
    0 0
    mai eu am alta parere despre ei. Sunt inchisi si rezervati da, si se abtin de la toate lucrurile normale dar si cand scapa sunt de un egoism feroce parca ar vrea sa recupereze . Sunt cei mai mari afemeiati care exista si in plus sunt extrem de lashi si le e frica sa nu se faca de ras pt ca sunt stangaci si nepriceputi cu pers de sex opus. Sunt cei mai viciati fetele nu sunt nici pe departe asa dar ei asa sunt, a si foarte ascunsi nu recunosc sa-i tai bucatzi sg sol e sa fii mai desteapta (si se poate ca sunt preocupati la propria pers si nu vad in jur deci pot fi prinsi) si ii pui in fatza faptului implinit. Oricum daca ii prinzi nu se gandesc decat la ei ca ce grozavi au fost ei se stiu asa lashi si nepriceputzi si le place sa se creada ca au amante ca sa nu se afle ce stangaci sunt! Si mai sunt si de un egoism feroce, deci chestia aia cu distantarea nu e doar o masca e cat se poate de reala cateodata.
  •  
    • 411 mesaje
    21 Sep 2006, 12:25
    1 0
    a..si mai e ceva. Nu sunt capabili sa cucereasca o tipa cel mult spun glume sarcastice si pesimiste de care te saturi repede, sunt panicosi fara motiv dar legat de pers lor nu le pasa de voi, si pana la urma daca vor o tipa neaparat se comporta intr-un stil care ar atrage mila, deci mai repede e un milog decat un amant mishto cuceritor si atragator (gen berbec sau balanta poate chiar si scorp).
    Si nici racul nu e departe la faza cu milogeala si lashitatea. Mie mi se par gretzosi la faze dintr-astea!
  •  
    • 39 mesaje
    21 Sep 2006, 13:37
    0 0
    am observat ca pot ajunge la narcisism .
  •  
    • 1883 mesaje
    21 Sep 2006, 18:36
    0 0
    offtopic Scuze Hannya!

Aoleu consuella,m-am speriat citind caracterizarea barbatilor capricorn...ma poti ajuta cu niste informatii despre femeile capricorn? (da-mi un MP,te rog!)
  •  
    • 156 mesaje
    22 Sep 2006, 09:53
    0 0
    Capricorni: M. Schumacher, Anthony Hopkins, Mel Gipson, Jim Carrie, Ricky Martin, Andrea Marin (lol), Mutu (asta este anti-reclama). Nu-mi vin acuma in minte persoane mai culte in afara de Eminescu, da stiu ca multi artisti sunt capricorni.
    Pana la urma mai depinde si de educatie, de ascendent...bla bla.
    Eu sunt Capricorn cu ascendent fecioara (grrr) si am observat ca in general cine ma calca pe nervi dintre femei sunt capricoarne iar cu tipii capricorn ma inteleg.
  •  
    • 159 mesaje
    22 Sep 2006, 17:13
    0 0
    capricornii sunt teribil de caposi egoisti maxim si adora doar femeile care fac exact ce facea si mama lor pentru ei, sunt atat de egoisti incat isi vor gasi femeia care sa accepte sa le fie sluga, sau daca scanteia de inceput e puternica, pe parcurs te vor domina, te vor manipula astfel incat sa faci ce zic ei-capricornii.
    si de parca nu ar fi suficient, mai sunt si extrem de gelosi si posesivi.
    crede-ma si tatal meu si sotul meu sunt capricorni si stiu ce zic.............
  •  
    • 2538 mesaje
    22 Sep 2006, 20:15
    0 0
    absolut adevarat tot ce au scris consulella si oanaloss...inclin sa cred ca si partea cu narcisismul.
  •  
    • 39 mesaje
    22 Sep 2006, 22:01
    0 0
    simteam ca vrea sa fac mereu cum vrea el .Eu sunt mai independenta si simt ca i a si scazut din interesul fata d mine.
  •  
    • 411 mesaje
    24 Sep 2006, 15:09
    0 0
    femeile capricorn nu sunt ca ei, sunt atente sa fie vazute bine in societate, f interesate de planul profesional si de copiii lor ii tin bine sub control. Dar nu stii ce simt si cam ce vor ca nu prea se etaleaza, in rest sunt adevarate doamne.Nu te calca pe coada, isi vad de treaba.
  •  
    • 156 mesaje
    3 Oct 2006, 12:40
    0 0
    Nu te calcam pe coada pana suntem noi calcate pe coada. Atunci sa vezi panarama lol
  •  
    xsa
    • 106 mesaje
    3 Oct 2006, 16:51
    0 0
    Chiar crezi tot ce spui desprebarbatii capricorn.Eu sunt o femeie capricorn si sunt casatorita cu un capricorn;pot sa-ti spun ca este cel mai atent barbat pe care l-am intilnit in viata mea,singurul care m-a facut sa masimt importanta si pe deasupra este si amantul perfect.Cred ca defapt tu esti invidioasa pe cele care au un capricorn linga ele.
  •  
    • 156 mesaje
    6 Oct 2006, 13:02
    0 0
    Asa ma gandeam si eu!!! Lumea este invidioasa pe capricorni. Nu ne pot citi din prima si suntem si frumusei foc (sunt foarte modesta in ultimul timp). Si daca ne gandim ca suntem jumatate delfini, jumatate capra de munte!! Ce putem cere mai mult?? Inteligenta si dragostea delfinului si incapatanarea de cornuta. Am gasit pe undeva scris ca un capricorn muta lumea din loc atunci cand isi propune
  •  
    • 1070 mesaje
    6 Oct 2006, 19:42
    0 0
    Eu sunt capricorn si casatorita tot cu unul.E o diferenta destul de mare intre noi, dar ca sa spui despre zodia aceasta in general ca sunt afemeiati e prea de tot......este cea mai fidela zodie, cititi inainte sa vorbiti!
    Asta nu inseamna ca nu am intalnit odata unul care isi schimba fetele ca pe sosete(asa se spune), dar cum padure fara uscaturi nu se poate......
  •  
    • 177 mesaje
    8 Oct 2006, 09:44
    0 0
    Nu trebuie sa generalizam. Nu sunt toti la fel, zodia ii influenteaza in general , le da niste caracteristici, conteaza ascendentul, educatia, mai multe.
    Eu sunt casatorita cu unn capricorn si inainte am mai avut 2 prieteni capricorni. Unul din ei era altfel, cam afemeiat, glumet, dar sufletist, un prieten adevarat, cu un suflet totusi sensibil..., un tip de actiune, se zbatea sa realizeze ceva, isi tinea cuvintul, ma ajuta in orice problema.
    De sotul meu, ce sa spun, nu este afemeiat, e ff incapatanat, ff egoist,inchis,rigid, nu da in gat pt nimeni, chestia cu sentimentele ii e straina, e rece, cum vede el lucrurile asa trebuie sa le vada si ceilalti si nu recunoaste in ruptul capului ca lucrurile pot sta altfel, nu are curajul pt o schimbare, nu-i place sa se plimbe, nu stie ce-i aia empatie , in general parca e intr-o lume a lui, nu-i de loc sensibil sau sentimental.
    Ii place sa actioneze mai mult in contra partenerului, sa se contrazica chir daca stie ca nu are dreptate, asta numai pt a nu-mi da satisfactie, e ff pesimist, negativist, pune mereu raul inainte, nu actioneaza...
    Cum am mai spus nu sunt toti la fel....
  •  
    • 33 mesaje
    9 Oct 2006, 13:01
    0 0
    capricornii sunt persoane putin cam dificile...dar se pot imblanzi....atentie nu ii scoateti din pepeni...sunt f amabili,,,nu le tradati increderea ....dar in general sunt pers. f de treaba
  •  
    • 1883 mesaje
    9 Oct 2006, 14:12
    0 0
    Chestia cu inselatul increderii e valabila in cazul meu (femeie Capricorn).