Anul Bivolului

•  
    • 3198 mesaje
    20 Sep 2006, 14:25
    0 0
    Cine e nascut in anul Bivolului?
  •  
    • 1195 mesaje
    20 Sep 2006, 14:26
    0 0
    Tata
  •  
    • 3198 mesaje
    20 Sep 2006, 14:34
    0 0
    Mersi!
    E si el pe forum?
  •  
    • 1195 mesaje
    20 Sep 2006, 15:16
    0 0
    Nu, da' ce vrei sa stii?
  •  
    • 332 mesaje
    21 Sep 2006, 11:05
    0 0
    eu sunt bivol. Cica de metal
  •  
    • 3198 mesaje
    21 Sep 2006, 11:34
    0 0
    Vroiam sa stiu cine (de pe forum) mai este nascut in anul Bivolului, ca mine.
    Sa comparam niste caracteristici.

2na2, eu sunt de apa. Metalul aduce cumva inflexibilitate in plus incapatanatului Bivol?
  •  
    • 3548 mesaje
    21 Sep 2006, 13:08
    0 0
    eu sunt bivol de lemn, in 1985. dar dupa parerea mea oameni nascuti intr-un an intreg nu au cum sa semene atat de mult. zodiacul european, bazat pe asemanarea de luna mi se pare mult mai rezonabil.
  •  
    • 3198 mesaje
    21 Sep 2006, 14:35
    0 0
    Zodiacul chinezesc se bazeaza pe constelatii, nu pe planete. Miscarea lor e mai lenta, e adevarat, dar mie mi se pare ca intotdeauna s-au potrivit chestiile astea chinezesti, cel putin in ce priveste relatiile. De exemplu, n-o sa ma inteleg never-ever cu tigrul.
  •  
    • 1195 mesaje
    21 Sep 2006, 21:00
    0 0
    Mie imi place Bivolul. Eu sunt Sarpe.
  •  
    • 1195 mesaje
    21 Sep 2006, 21:10
    0 0
    Bivolul mi se pare un individ "zdravan", f rezistent si perseverent.

Nu stiu cum e la femei, dar barbatilor Bivol parca pe lipseste stralucirea, si nici nu atrag precum mustele. Asta pt cine nu are rabdare sa astepte sa-i descopere...

Eu m-as casatori imediat cu unul din asta daca as intalni

Ce am vazut la tatal meu: nu il intereseaza lucrurile marunte su superficiale, el e mai esentialist asa

In plus, iti da impresia (de altfel reala) ca este un om care poate rezista aproape in orice circumstante. Daca s-a inhamat la greu din proprie initativa, nu va renunta. Adica genul care indeplineste taskuri imposibile, pe perioade mari la timp. Bivolul triumfa acolo unde altii clacheaza, adica unde e nevoie in primul rand de tarie de spirit si de claritate a obiectivelor. Valabil si in profesie si in viata de familie.

Eu am invatat sa apreciez enorm asa ceva, mi se pare rarisim. Mai ales ca mie imi lipseste darzenia si curajul, prefer sa-mi schimb pielea, ca un Sarpe normal ce sunt.

Mai discutam ....
  •  
    • 3198 mesaje
    21 Sep 2006, 21:10
    0 0
    Ei, dar se vede ca tu chiar cunosti Bivolul... Este exact asa!

Am si eu prietene in anul Sarpelui si sunt de cursa lunga!
    Tot la suflet le am si pe cele din anul Dragonului.
  •  
    • 2048 mesaje
    22 Sep 2006, 09:53
    0 0
    Foparte interesant cu Bivolul asta!! Aduce cu Taur si cu Capricorn.. in ceea ce priveste stabilitatea, ambitia, hotarirea in atingerea unui tel, increderea in sine, viziune si atentia la lucrurile importante si nu alea superficiale.. cred ca este una din cele mai bune zodii.. Beauty, esti tare, frate!! Si desigur, tata lui Delaware!
  •  
    • 332 mesaje
    22 Sep 2006, 11:32
    0 0
    In zodiacul european sunt Gemeni, o zodie de care sincera sa fiu nu sunt foarte incantata. Dar din fericire sunt cateva aspecte care mai "atenueaza" caracteristicele negative ale zodiei: am ascendent in Capricorn si sunt Bivol de Metal, care asa cum ai zis si tu Beauty, imi da ceva rigiditate.

Am citit intr-o carte si descrierea mea in functie de ziua nasterii si chiar se potrivesc lucrurile... Sunt nascuta in "Ziua rezolvarii problemelor" (nu va zic care e ziua ) si din pacate am avut destule de rezolvat pana in prezent....
  •  
    • 3198 mesaje
    22 Sep 2006, 11:32
    0 0
    Vai, Biggy, iti multumesc... Nu mi se par calitati atat de rarisime. Multi oameni sunt asa... Iar in al doilea rand, e o chestie haioasa la mijloc: cand am citit prima oara despre ele in zodiacul chinezesc, m-am minunat tare si m-am gandit ca din pacate eu nu sunt chiar asa... dar eram f tanara. Iar apoi cred ca , inconstient, am incercat sa sa ma schimb ca sa seman cu acest cetatzean Bivol...
    Acum, constat pe pielea mea si reversul medaliei: odata inhamat la un efort/demers/proiect, un Bivol va impunge cu coarnele in zid chiar si atunci cand ar trebui sa renunte sau sa mai faca si el stanga/dreapta... Daca incerci sa-i dai hamurile jos... aoleu!!! va gasi 300 de argumente pentru a-si duce sarcina la bun sfarsit.
  •  
    • 3198 mesaje
    22 Sep 2006, 11:33
    0 0
    2na2, un pic de rigiditate adaugata "mobilului" Geaman e tocmai bine-venita!
  •  
    • 3548 mesaje
    22 Sep 2006, 11:55
    0 0
    normal ca aduce cu un taur/ capricorn pt ca bivolul are ca corespondent in zodiacul european capricornu'; adica zodie stabila, de pamant -de aici poate aduce si cu taurul care are si el cam aceleasi atribute.

dar eu, care sunt bivol, pe bune daca ma recunosc in zodia asta.
  •  
    • 2048 mesaje
    22 Sep 2006, 19:58
    0 0
    Liquer, acum glumind, eu cred ca esti bivolita si de aia nu te recunosti!!
    Dar ce bun si ce apreciat de toata lumea e laptele de bivolita!!
    Liquer, daca esti la granita dintre zodii s-ar putea sa ai caracterul combinat cu al celeilalte.. eu ma recunosteam 90% in zodie, pina acum vreo 3-4 ani.. insa acum am luat-o prin savana.. ca am ascendentul Leu.. si toate antilopele fug de mine!! Dar si cind oi pune eu.. ceva pe ele, nu mai scapa pururea..
    Beauty, trasaturile pe care ti le-am descris si tu ai zis ca nu sint rare le au in general zodiile de pamint (Fecioara, Taur, Capricorn) sau cei care au ascendent in aceste zodii.. eu am studiat sute de persoane dupa zodie si crede-ma ca am dreptate in ce spun.. or mai fi ele si citeva exceptii, dar concluziile generale sint aceleasi.. oricare ar fi.. este de bine pt noi, nu crede ce spun invidiosii!! Te-am pupat ..
  •  
    • 2048 mesaje
    22 Sep 2006, 20:03
    0 0
    Liquer, sa nu uit.. la faza cu "bivolul are ca corespondent" ai fost bestiala
  •  
    • 3548 mesaje
    22 Sep 2006, 21:40
    0 0
    bigule-migule, cacofonia nu e greseala gramaticala, nenea, e doar pt urechi sensibile , capisci?

si mai lasa-ma cu bivolitele ca la alea chiar nu ma recunosc, cum ma vezi si cum te vad. eeee comedie!

si eu o sa-mi schimb paru' dupa 30 de ani tot in leu. ma-ntreb daca o sa fugaresc antilope... doar ca din alte pricini.
  •  
    • 3198 mesaje
    23 Sep 2006, 00:03
    0 0
    Mai, tare as vrea si eu sa stiu de unde a iesit, unde sta scris si pe ce se bazeaza vestea asta absolut hilara si netemeinica-ca (na!) dupa treijdeani incepi sa te manifesti dupa zodia ascendentului... Cine naiba a zis asta prima data cred ca era beat!!! Uitati-o, frate si intrebati orice astrolog serios...
    Ca acuma pun cornul bivolesc pe voi!!!