cum sa cuceresc un barbat berbec?
-
0 0imi place mult de tot un berbecutz si nu stiu cum sa fac sa-i intru in gratii...aveti vreum sfat?cum sa arat si cum sa ma port cu el k sa-l atrag?
pupici -
mersi pt raspunsuri..faza e urmatoarea..berbecutzul asta e singur dar e dependent de munca. e adev k intre noi e o diferenta de varsta destul de mare- 8 ani..dar mie nu-mi pasa. cred k el vrea ceva serios si eu la fel, dar nu prea apucam sa ne vedem. e fratele unei colege de facultate si cand e sa ne intalnim ne intelnim cu totii. eu l-am mai sunat de vreo 3 ori pana acum, o data chiar l-am invitat in oras impreuna cu ceilalti prieteni comuni, a zis k vine dar nu a mai venit si si-a cerut scuze prin sora lui..ce credeti?
-
Un Berbec cand te place o arata prin toti porii si prin toate gesturile.
Am cunoscut destui, inclusiv viitorul meu sot, ca sa stiu cam cum functioneaza.
Sunt socant de directi si daca te plac iti spun fara nici o ezitare chiar de la prima intalnire.
Mie asa mi s-a intamplat.
Daca un Berbec nu-ti arata din prima cat te place, inseamna ca nu e nimic. -
Te place iti spun eu, dar vrea sa prelungeasca mai mult ceea ce ei considera cele mai dulci momente, atunci cand chiar plac mult pe cineva. Cand nu, se arunca direct in pat.
Si al meu un timp doar ma tinea de mana, se uita la mine intr-un fel minunat si imi facea cele mai frumoase complimente.
Acum, dupa 2 ani inca isi aduce aminte ce simtea el atunci...cand de fapt nu aveam chiar o relatie.
Deci...cheer up. -
as mai avea totusi o nelamurire astrid.stiu ca el a suferit mult dupa o relatie lunga cu final nefericit si de atunci tot umbla cu tipe doar pt sex. cred ca vrea totusi o relatie serioasa dar nu face nimic in acest sens. sa iau eu fraiele sau sa-l las totusi pe el pana se razgandeste?nu mai am vesti de la el de multa vreme.l-am mai sunat de cateva ori, dar nimic nu s-a intamplat.sper sa ma poti ajuta