Cum e barbatul taur?
-
0 0Care din voi au avut reltii cu barbatii taur?Cum sun ei in viata de cuplu, cum se comporta, ce le place, ce le displace, ce ii cucereste?
Am citit pe site cate ceva dar vreau sa confrunt cu realitatea. -
sotul meu e taur!
hhhmmm....e cam incapatanat, o tine pe-a lui pana in panzele albe, e tipicar...e un bun familist, ii place sa traiasca pe picior mare.....
in cuplu este ok, cel putin al meu....este respectuos, afectuos,are tendinta de a ma proteja prea mult.....e cam gelos daca ii dai motive.... -
asa e.mis are dreptate.insa dc tu te desparti de ei isi scot coarnele.iti reproseaza apoi orice si ce ti-a facut si ce nu.ii atragi si prin lipsa ta de interes.sunt si gagicari mari (curvari),dar tu tb sa fii fidela,cica.sunt zgarciti,egoisti,le place sa traiasca bine,sa manance bine,nu prea sunt chiar familisti,nu prea au tb cu tb casnice.na nu's toti la fel.
-
Doralinda, dar ce poti sa-mi spui despre relatia taur-taur ca si eu sunt tot taur?
)
Inca nu am o reltie cu repesctivul dar as vrea sa aflu ca mai multe, ptr ca m se pare un tip cu mult bun simt, atragator, galant,sentimental da r in acelasi timp misterios.Nu prea ma lasa sa vad foarte multe si ma gandeam ca in felul asta poate aflu mai multe, dar binenteles ca n putem generaliza.Suntem diferiti ca oameni