o sagetatoare si un rac ,plange si raiul

•  
    • 120 mesaje
    8 Iun 2003, 17:25
    0 0
    eu sunt sagetatoare si el rac si,cu uimire constat ca desi in zodiac scrie ca noi sagetatorii am fi mai naravasi si racii niste sentimetali incurabili,vad pe zi ce trece ca eu sunt foarte fidela si nu privesc pe langa mine cu vre-un gandel racul meu este de neanteles!poate cineva ,care are ,a avut un rac .sa spuna ce a cunoscut ca parte urata a caracterului ? ce vad eu la el? pai ..plange se lamenteaza ca nu-i iubit ,inteles ca el face totul..si cand a fost sa triseze..s-a furisat si vai ..ce lacrimi de crocodil se varsau pe covorul nostru,cascada Niagara nu-i nimic!gelos cum nu mi-a fost dat sa intalnesc pana la el,dar ..daca el se face vinovat de ceva se infoaie ca un paun si clipeste vinovat sa fie iertat!
    dragele mele hai sa redescoperim barbatii fiecarei zodii prin ceea ce stim fiecare despre cel de langa noi..zau ca o sa ne fie util !
  •  
    • 13 mesaje
    27 Iun 2003, 13:26
    0 0
    eu am cunoscut citiva raci minunati, desi sint oameni introvertiti si putin cam ciudati.daca vrei sa afli mai multe despre ei, intra pe site-urile www.acvaria.ro sau www.zodii.ro sau www.dsclex.ro.succes si sa-ti mearga bine!!!
  •  
    • 219 mesaje
    18 Sep 2005, 06:21
    0 0
    m-ati speriat!eu sunt sagetatoare si racutzul meu e ok...deocamdata oare?