Leul parasit

•  
    • 411 mesaje
    15 Sep 2006, 10:09
    0 0
    Spuneti-mi si mie ca aveti cunostinte la lei, cum se comporta leul cand e pe cale sa fie parasit.
    Ii spui ca te-ai plictisit de el si ca nu mai vrei sa il suporti in preajma ta ca are idei fixe si iti impune sa faci ca el, tu vrei conciliere dar nu stie ce e aia si entonces ii zici pa.
    Cum credeti ca reactioneaza?
  •  
    • 601 mesaje
    15 Sep 2006, 10:55
    0 0
    Pai noi mai tinerei fiind...eu 19 el 20(desi sincer a trecut de mult de stadiul de baiatul mamei),el e leu,eun sagetator.Se comporta exact cum ai spus si tu,iar cand am adus vb de despartire a sarit ca ars...M-a intrebat daca am probleme,adik el ma iubeste si eu il iubesc,sau deh,tin la el si ma gandesc la asa ceva...Mi-a explicat ca renunta la prieteni,la tot numai sa nu se desparta de mine(asta dupa ce in prealabil m-a inselat o data).Ultima oara,acum cateva zile a avut un comportament mai rece fata de mine,iar in momentul in care i-am spus ca aici totul se incheie intre noi,a sarit ca ars...a zis ca se lipseste de orice,numai de mine nu ca ma iubeste si blablabla.Acu nush ce sa zic,daca si tu il iubesti e super greu sa ii dai papucii,dar daca nu tii asa tare la el,in locul tau as fugiiiiiiiiiii.Kisses!
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Sep 2006, 14:05
    0 0
    eu cred ca nici dupa ani de zile nu accepta ca a fost parasit.Si eu sunt sagetator si am avut un leu.Dupa ce m-am departit,suna intr-una,si la 2 ani dupa despartire.Si e groaznic pt ca imi afecteaza relatia actuala...
  •  
    • 411 mesaje
    15 Sep 2006, 14:06
    0 0
    pai si io sunt tot sagetatoare (la ascendent) .si nu tin la el , stau doar asa in lipsa de altceva sau mai bine zis pana apare o oferta mai buna.
    Ma deranjeaza ca se impune vrea sa fac ca el ceea ce eu nu suport nu m-a supus nimeni in viata mea si nici nu ma va supune vreodata asa ca daca incearca lucruri incorecte se va lovi ca de un stalp.
  •  
    • 411 mesaje
    15 Sep 2006, 14:08
    0 1
    vai ce obicei tampit au.
    Deci pana la urma leul se umileste!
    De fapt ala care se ataseaza se cam umileste, nu de alta dar celui care nu se ataseaza (de ex eu) nu ii prea pasa daca e el sau altul, important e sa fie cineva cu care sa te simti bine.
  •  
    • 71 mesaje
    15 Sep 2006, 14:32
    0 0
    si eu sunt berbecutza cu ascendent in sagetor..am fost cu un leu timp de 2 ani jumate aproape..l-am iubit f mult insa am aflat ca m-a inselat l-am iertat pt ca deh il iubeam...dupa toate astea insa am aflat ca nu se potolise si am luat decizia de a ne desparti si urmarile au fost destul d grave...chiar a si dat in mn si mi-a repetat d foarte multe ori ca am dat de dracu si ca de el nu scap...in fine pana la urma a incetat cat d cat..iar acum cand am o noua rel inca ma suna..inca ar vrea sa ne impacam..sincer nu stiu ce e in capul lui...pupici cam greu scapam de acesti lei care cik sunt cei mai orgoliosi..pupici
  •  
    • 1097 mesaje
    15 Sep 2006, 14:43
    0 0
    Mai fetelor, cum faceti voi de ii faceti asa harcea-parcea pe leii astia....ca eu incerc sa fac orice sa nu ne despartim....dar.......nu prea imi iese.
    Oricum, daca nu ajungi s aiubesti un leu......e mult mai bine fara el.
  •  
    • 601 mesaje
    15 Sep 2006, 15:41
    1 0
    Hmmmm asa e ....e mult mai bine sa nu te indragostesti de un leu.In schimb m-am speriat la ce am vazut k a postat o eva anterior,pt ca si eu am fost inselata odata,l-am iertat ca deh il iubesc,acum am 6 -7 luni(de cand ne-am impacat,dandu-i o a doua sansa)in care se poarta minunat,facand exceptie de momentele in care e cam gelos,dar nu tipa,nu ridica mana,nu-mi zice k daca nu fac aia cine stie ce se intampla.Daca stau sa vb cu el sa ii explic ca greseste ca e prea posesiv si gelos si ca nu ar trebui sa fie asa pt ca eu il iubesc pe el,totul e okay,ma intelege si se poarta frumos,nu am ce sa ii reprosez ink.Totusi poate k este vreo solutie.....stie careva ce as putea face sa il lecuiesc de gelozie?serios daca scap de chestia asta totul e perfect.Plus ca toata lumea,deh in special prietenele imi spun ca daca m-a inselat odata o va face si a doua oara.Eu nush ce sa cred,ideea e ca dupa acel incident neplacut el s-a schimbat total.El e intr-un capat de tara(lucreaza acoleu sunt in capatul opus,vine cam la o luna jumate doua acasa,unde sta cam 2 saptamani.Cat e plecat vb in fiecare zi la telefon,iar cand e acasa ne vedem zilnic.Se poarta minunat,nu-mi interzice nimic,daca e sa ne certam lasa de la el....ce mai e super...Oare sa fie asa bun actor?
    Iar acum sa revenim la problema evei care a deschis topicul binenteles cu scuzele de rigoare ca m-am bagat peste ea.....eu una cred ac atat timp cat nu simti cine stie ce pt el,ii poti da papuci si sa cauti sa iti refaci viata,dandu-i de inteles ca nu inseamna nimic pentru tine.Pupici si ink odata scuze!
  •  
    • 71 mesaje
    15 Sep 2006, 15:55
    0 0
    mirella cea mai grea pedeapsa pt un leutz este sa il tratezi cu indiferenta...sa iti faci o alta relatie si sa ii arati ca esti mult mai fericita fara el....multi lei fac fitze ca sa zic asa (adik vin cu ideea despartirii) deoarece sunt prea siguri pe ei...se simt f iubiti si se gandesc ca oricum se poate intoarce oricand la tn...pupici
  •  
    • 729 mesaje
    15 Sep 2006, 16:09
    0 0
    si al meu a fost tot leu...
  •  
    • 952 mesaje
    15 Sep 2006, 16:20
    0 0
    off....doamne,ce greu e sa fii leu...
  •  
    • 71 mesaje
    15 Sep 2006, 16:21
    0 0
    fiorela05 am citi mesajul postat la dragoste...intr-adevar e o poveste trista ..dar asa sunt acestia din zodia leu sunt cei mai periculosi ca sa zik asa...ma mir ca am mai iesit intreaga din fosta mea relatie...Doamneee cand ma gandesc la trecut inca mi se increteste pielea pe mine ca sa zik asa..va pupik si fiorela iti dorec multa putere de atrece peste acest hop...pupici
  •  
    • 1097 mesaje
    15 Sep 2006, 16:43
    0 0
    Ne intalnim si aici fiorella!! Ce ti-e si cu leii astia!! Cum te mai simti??
    fatelor, al meu chiar nu era gelos sau cel putin nu arata.
    Eu am facut tot posibilul sa ne fie bine, iar el........cum da de greu isi varsa nervii pe mine, pe relatia noastra.
    Si eu cred ca ii va fi greu fara mine, dar cum sa ma abtin eu sa vb cu el???
    Voi cum faceti sa va cuceriti leii? Cum ii tineti aproape?
  •  
    • 729 mesaje
    15 Sep 2006, 17:02
    1 0
    multumesc frumos geanylov! da, leii sunt cei mai "periculosi"...d.t.p.d.v
  •  
    • 729 mesaje
    15 Sep 2006, 17:10
    0 0
    Multumesc mirrella, sunt putin mai bine dupa discutia cu voi... Am momente cad devin optimista si-mi zic c-o sa fie bine, c-o sa fiu iar bine, pe urma iar cad si vad numai negru, ma gandesc la el, mi-e tare dor de el...si tot asa...
    Leul meu era iubitul perfect daca nu avea "defectul" asta cu relatiile multiple, vorbesc serios. Asta e defectul cel mai mare...
  •  
    • 1097 mesaje
    15 Sep 2006, 17:15
    0 0
    Fiorella, te cred.
    Daca vrei sa mai vb pe privat sa stii ca sunt dispusa. Cred ca ne-am incuraja una pe alta.
    in rest, pe bune fetelor, cum faceti sa cuceriti leii???
  •  
    • 729 mesaje
    15 Sep 2006, 17:35
    0 0
    Multumesc, inca odata, Mirrella. Acum vreau sa ma linistesc findca trebuie sa fug pana la scoala.
    Vorbim putin mai tarziu.
    Te pup
  •  
    • 729 mesaje
    15 Sep 2006, 17:40
    0 0
    consuella, daca nu-l iubesti cred ca ar trebui sa-i spui frumos ca nu mai vrei sa fiti impreuna... Nu are rost sa "stai" langa cineva care nu-ti place si pe care nu-l iubesti.
    Asta e parerea mea.

Bafta
  •  
    • 3198 mesaje
    15 Sep 2006, 18:44
    0 0
    Leul se "umileste" ca sa te faca sa te razgandesti. Te aduce inapoi, iar cand totul e ok, iti da EL papucii! Cu siguranta! ... ca nu-i sta in fire sa fie cel parasit.
  •  
    • 3158 mesaje
    15 Sep 2006, 20:45
    0 0
    ai dreptate beautylover!leii nu accepta infrangerea in nici un domeniu
    Eu nici nu vreau sa mai aud de ei,sunt oameni faini ca amici,dar nu ca iubiti.AAaa,si mai sunt si f smecheri si parsivi,asta mi-am dat seama dupa mult timp.