Ce inseamna

•  
    • 622 mesaje
    13 Sep 2006, 12:59
    0 0
    M-am visat mireasa-rochie alba..etc...de cateva satamani mi se tot repeta visul..
    Nu sunt maritata si nici nu am planificata vre-o nunta. Ce inseamna?Am auzit odata la tv ca ar insemna ptr. cele ce nu sunt casatorite, farmece pe castorie...E adevarat?
  •  
    • 66 mesaje
    13 Sep 2006, 13:31
    0 0
    cauta pe www.vise.ro ;www.acvaria.com sau chiar pe forum ... s-a mai discutat
  •  
    • 2009 mesaje
    13 Sep 2006, 17:00
    0 0
    Viviana, nu inseamna nimic, e doar subconstientul tau care iti rimie semnale, ceasul biologic care te anunta ca vine timpul sa te gandesti si la familie!
    Sa nu-ti fie frica de vise, multi incearca sa le descifreze, si totusi, visele suntem doar noi, cu gandurile noastre cele mai ascunse!
    Eu mi-am visat rochia de mireasa de la 13 ani, iar cand mi-a venit timpul, am cautat 3 luni, prin toate magazinele sa o gasesc.Si cand eram gata sa renunt la cautat, am vazut-o intr-o vitrina pe Lipscani, si in clipa aia am stiut ca aia este rochia mea de mireasa
  •  
    • 3198 mesaje
    14 Sep 2006, 11:46
    0 0
    E sezonul nuntilor. Ai vazut multe mirese, ai auzit despre nunti, subconstientul tau s-a "gandit" mai mult la asta decat in alte perioade. Ca sa nu mai spun ca orice imagine formata constient in minte (trebuie sa-ti fi inchipuit macar o data cam cum ti-ar sta cu o rochie de mireasa) poate reveni oricand in vis.
    Ca sa ti se intample lucruri rele sau bune de pe urma viselor, trebuie sa crezi in ele. Inseamna ca te programezi singura pt anumite actiuni.