Eu pestioaica...el sagetator

•  
    • 1308 mesaje
    12 Sep 2006, 15:23
    0 0
    va salut dragele mele!
    cum e cu sagetatorii astia?
    e adevarat ca se lasa greu controlati si vor sa fie pe-a lor?
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Sep 2006, 15:32
    0 0
    Nu suporta sa fie controlati la orice pas, sa se simta dominati.. Fii indiferenta cu el, lasa-i senzatia ca are toata libertatea din lume, sau cel putin tu i-o oferi pe toata, el isi ia cata are nevoie... Uite ce scrie in zodiac de combinatia sagetator-pesti:

"Existã o atractie eroticã între cele douã semne, dar sãgetãtorul este independent si doritor de aventuri, ceea ce va determina pestilor o stare de dependenta totalã. Preambulul erotic de lungã duratã al pestilor îl plictiseste pe sãgetãtor care se va distra pe seama pestilor."

sau

"Nici unul nu ofera certitudinea necesara pe care o cauta celalalt. Exista ore da patima dar sabia lui Damocles atarna de un fir subtire asupra patului. sagetatorul este complexat de timiditatea pestilor, puterea sa de activitate si optimismul cu timpul se scufunda intr-o mlastina de depresii. O relatie greoaie si o casnicie imposibila."

•  
    • 1308 mesaje
    12 Sep 2006, 16:01
    0 0
    au trecut vreo 5 ani de cand suntem impreuna
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Sep 2006, 16:07
    0 0
    ups! cu asta trebuia sa incepi...
  •  
    • 1308 mesaje
    13 Sep 2006, 01:22
    0 0
    cand am deschis topicul m-am exprimat ca si cum as fi la inceput de relatie.Eu il cunosc pe sagetatorul meu, eram curioasa daca si altii sunt la fel, daca e ceva caracteristic zodiei chestia cu controlul...
  •  
    • 2209 mesaje
    13 Sep 2006, 17:22
    0 0
    Da, da...si eu ma interesam de chestia asta. Citeste la topicul Sagetatori.
  •  
    • 1308 mesaje
    16 Sep 2006, 22:16
    0 0
    mai sunteti cupluri din astea?
  •  
    • 3383 mesaje
    22 Sep 2006, 08:24
    0 0
    mistik, mai sunt! eu si prietenul meu. Suntem impreuna de aproape 4 ani! Dar nu prea e bine...ii place intr-adevar mai multa libertate, independenta si uneori exagereaza. Face lucruri pe ascuns de mine si asta ma doare cel mai tare. In plus, de cate ori discut cu el despre relatia noastra, are aceeasi parere ca si mine, stie ce trebuie si ce nu trebuie facut intr-un cuplu, dar uneori face exact pe dos....
  •  
    • 765 mesaje
    24 Sep 2006, 15:57
    0 0
    prietenul meu si cu mine suntem combinatia asta: eu peste, el sagetator. dar cum pestele e semn de apa iar sagettatorul de foc, reactia e clara: apa stinge focul, focul nu aprinde apa. deci o pestisoara smechera controleaza usor un sagetator. nu-i dati si nu-i cereti socoteala tot timpul, lasati-l sa se creada independent, si va deveni...dependent