Sagetatori
-
0 0Sagetatorilor am si eu o intrebare. Asi vrea sa stiu daca este o trasatura de zodie faptul ca nu suport sa fiu condusa, dominata. Vreau sa stiu daca si voi, ceilalti sagetaori sunteti la fel. Este vreun sagetator pe aici caruia sa-i placa sa fie condus?
-
Da!e trasatura caracteristica zodiei , dar ai grija ca la un moment dat vei obosi sa tot conduci tu, asa ca mai lasa-te si condusa, daca asculti un pic partenerul s-ar putea sa fi tare surprisa, sa observi ca nu intotdeauna conduci bine.
Sunt Sagetatoare si am cam simtit-o si nu mi-a picat bine dar asta e realitatea. -
Da, da...eu ascult si de partener. De obicei nu-mi place sa iau deczii de una singura pentru amandoi.. Dar nu suport daca eu sunt buna si las de la mine si nu-l conduc ca pe orb, sa mi-o intoarca impotriva mea si sa preia el controlul si sa nu ma mai lase sa ies din cuvantul lui... Vreau sa zic ca am fost cu un scorpion si...era obsedat sa detina controlul. L-am lasat sa se lupte singur, nu ma zbateam. Fara nici o treaba... Pana cand a inceput usor-usor sa se simta sef si nu-mi dadea voie nici sa deschid gura, ca imediat se supara. Avea senzatia ca detine asa bine controlul, incat voi sta cu el la nesfarsit si voi juca exact dupa regulile lui. Mi-am dat seama ca l-am parasit pentru ca pur si simplu nu mai suportam sa se simta sef. Si imediat mi-am pus probleme: sunt nebuna, sau sunt doar sagetatoare??
-
in tinerete iti place sa conduci, sa faci totul , sa dai directive, ai o ambitie puternica...apoi vine varsta cand obosesti de atata lupta, iti doresti sa fii condusa, sa lupte alticineva....dar starea asta nu te tine mult, si devii din nou ceeace esti:sagetatoare.
Daca imi dai mail-ul tau iti trimit cea mai detaliata zodie a noastra!
Noi suntem luptatori prin excelenta si prin destin, si avem tendinta de a ne cauta parteneri mai slabi ca noi. -
Adresa mea de mail e diac_roxana@yahoo.com. Astept zodiacul!

Asa e, obosesc cate o data sa mai lupt, sa ma mai zbat pentru suprematie... Asa am patit si cu scorpionul (care si el e o zodie tare, lupta pentru a domina). Eram obosita sa tot conduc din relatia anterioara, unde eram singura care lua deciziile. Si m-am gandit eu sa o las mai moale...sa-mi mai trag duhul putin. Si iote la smecherul de scorpion ca s-a gandit el sa profite.. Am suportat eu cat am suportat, dar pana la urma, sagetatorul din mine a iesit la suprafata...
-
Asa-i, e una dintre cele mai evidente caracteristici ale zodiei, cel putin in cazul meu. A, si nerabdarea. Si sotul meu este tot scorpion, iar intr-o discutie contradictorie amandoi vrem sa ne impunem punctul de vedere. Eu o las mai moale pana ne calmam, insa, tot nu ma dau batuta si cu buna incerc il conving ca am avut dreptate, in cazul in care am avut.
Little_Rose, te rog frumos sa imi trimiti si mie cand ai timp. Adresa mea e: adela_int@yahoo.com. Merci -
Si eu sunt sagetator si sincer va spun ca sunt dominata de un rac(teoretic eu ar trebui sa domin in combinatia asta),insa nu-mi displace deloc
Cred ca asta se intampla din cauza ca il iubesc f mult,altfel l-as pune la punct 
Bineinteles ca am si eu un cuvant de zis,insa in general ma simt mai ocrotita daca vad ca el este cel care domina
Si aveti dreptate,sagetatorii nu au rabdare!!!E un chin pt mine sa fiu nevoita sa am rabdare!
Si mai sunt si nehotarata uneori...
Boracha,ai procedat bine...nu trebuie sa-i permiti sa preia carma in totalitate,asa ca bine ai facut..
Te pup!
-
partea cu caracteristicele generale kiar mi se potriveste mai ales cu faptul k imi plac calatoriile si cu reactia la acuzatii pe nedrept.
dar ziua mea de nastere care e in cumpana (22 nov)era trecuta la scorpion desi eu sunt in partea de sagetator si tot timpul mi s-au potrivit caracteristicele sagetatorului.
multumesc f mult pt mesaj