Cum sa cuceresti un barbat din gemeni?
-
1 0Cum sa cuceresti un barbat din gemeni? Si cum sa-l pastrezi?
-
hm - multumesc.
pai si noi avem tot cam asa.
e aiurea spus avem, ca acum o luna si ceva mi-am luat adio de la relatie. dupa care cu totul neasteptat ne-am trezit iar nas in nas si a fost de vis. eu urma sa plec intr-o calatorie (2 saptamani). dupa ce m-am intors, domnul numai lapte si miere...
acum e ceva, nu stiu ce...
ma rog, el o sa fie plecat vreo luna si ceva, si mie imi face cel mai bine sa nu ma gandesc la nimic legat de el. sa las sa curga...
da' curtea mea se face maaare, si ii dau multi rotocooaaale...
-
Da a fost vis pt. ca a stiut ce pierde, dar daca el pleaca si ti-e iti dau multi tarcoale si intre timp se infiripa ceva intre tine si alt baiat, el se da la o parte, nu o sa-l mai intereseze ce a fost intre voi pt. ca o sa considere ca daca ai gasit alceva mai bun. Dar sa stii ca nici nu o sa-ti zica ca i-a fost dor de tine sau alte cuvinte frumoase. Asa ca succes. Sa ma tii la curent sa-mi spui ce s-a mai intamplat.
-
pai si ce inseamna asta, ca relatia merge numai daca alearga tipa dupa el?
la noi au fost mai multe hopuri, si s-a reinnodat in virtutea prieteniei, ca daca nu ajungeam asa unul in preajma altuia probabil ca aleluia!
din partea mea, nu are decat sa astepte sa alerg dupa el! am eu momentele mele de sinceritate cand no matter what, eu ma pun pe tava, dar n-o sa alerg dupa el - never ever.
parca barbatul vana... sau?