eu peste, el rac
-
0 0cine mai e in situatia mea? si cum va descurcati?
-
La noi e invers. Eu rac, el peste.
Teoretic sunt zodii care sunt perfect compatibile, pt ca isi respecta instinctiv sensibilitatile. Sunt zodiile cu cea mai buna intuitie, trebuie sa fii maestru al disimularii sa-i duci de nas pe nativii ambelor zodii.
Caminul si familia sunt la fel de importante pt ei.
In plus, in relatiile intime, se creaza un carusel subtil, delicat de emotii comunicate cumva telepatic, asa cum alte zodii nu reusesc. Se stie ca in aceste zodii se nasc cele mai bune medium-uri. Nativii ambelor zodii sunt mai mult senzuali decat "sportivi" in actul sexual. Asta este o arma cu doua taisuri pt ca pot deveni, pe rand, retractili, cand ceva ii irita. Pt ca sunt teribil de sensibili si cu un ascutit simt al ridicolului. dar probabilitatea de a se oripila reciproc este foarte mica, tocmai datorita acestei intuitii, acestei empatii de care sunt capabili.
In schimb pestele este deranjat din "visarea" lui, din idealismul lui, de pragmatismul racului. Invers, racul este enervat de pestele atat de nepractic, cheltuitor, neorganizat, neatent la detalii, la maruntisurile lumesti. Si totusi, pana si in acest aspect sunt complementari
O alta deosebire ar fi ca racul cel atat de serios este descumpanit, enervat de indiferenta si... hedonismul cu care intelege pestele sa-si traiasca viata.
Pestii nu sunt parinti buni
Pt ca sunt neimplicati concret si sunt prea indulgenti, prea putin severi. Iar acest lucru bulverseaza racul, care traieste pentru/prin maternitate!
Cei doi nativi sunt atat de suspiciosi si speriati de suferinta, incat se apropie greu unul de celalt. Dar teoria spune ca, odata ce au invatat sa traiasca unul cu altul, pot sa aiba o relatie frumoasa, pt ca, in fond, sunt zodii compatibile!
-
Oho, dar ce sensibili sunt! Dar eu ii inteleg, pt ca si racul are o tona de sensibilitati.
Ai grija ca sunt atat de usor de ranit, de jignit, de complexat! Cu o singura propozitie trantita verde in fata, ii creezi o frumusete de blocaj, pe care numai daca este baiat destept si-l poate depasi.
Ai sa vezi ca daca il critici, e ca si cum i-ai atinge mereu un punct nevralgic. Tasneste dureros si reactioneaza de multe ori supradimensionat.
Pestele reactioneaza mai bine in preajma persoanelor pozitive, pt ca se incarca imediat, se indispune cat ai clipi. Evita sa il incarci negativ.
Si invata un lucru: da importanta cuvintelor lui atunci cand te avertizeaza ca nu-i place nus ce lucru, pt ca asa e, el nu zice de doua ori.
Iar daca apuci sa prinda ranchiuna pe tine, trebuie sa te resemnezi, pt ca nu mai e cale de intors. Va aprecia mai mult daca iti pastrezi cu demnitate pozitia, parerea.
Este, din pacate, o zodie pacatoasa, cu mai multe parti proaste decat bune.
Dar...sunt niste amanti adorabili
Cum sa te poti supara pe ei?