22 noiembrie...ce zodie?

•  
    • 80 mesaje
    7 Sep 2006, 11:30
    0 0
    Buna evelor...am si eu o problema;daca este cineva nascut pe 22 noiembrie...ce zodie este de fapt?unde citesc horoscopul?pupici
  •  
    • 411 mesaje
    7 Sep 2006, 12:16
    0 0
    may s intre sagetator si scorp, i se potrivesc ambele. Eu stiu o tipa Anca pe 22 nov si i se potrivea mai mult sagetatorul dar asta depinde de toata astrograma ca sa vezi spre ce trage mai mult, numai din data asta nu ai cum sa stii, pt ca in mod normal ar fi in ambele zodii (scorp si sagetator). De obicei cine pica intre zodii nu are caracterul prea usor de descifrat ca zodiile alaturate nu se aseamana din contra......
  •  
    • 64 mesaje
    7 Sep 2006, 13:20
    0 0
    Eu am avut un prieten nascut pe 22 noiembrie,si avea toate caracteristicile scorpionului,nimic din sagetator.Dealtfel,dupa unele horoscoape zodia scorpionului incepe pe 22 nov.Probabil conteaza si ora nasterii...
  •  
    • 80 mesaje
    7 Sep 2006, 14:27
    0 0
    Mercic pt rasp...este vb despre o pers pe care o cunosc de putin timp....si am crezut ca ma va ajuta zodiacul sa descifrez putin din caracter...insa...pupici
  •  
    • 427 mesaje
    11 Sep 2006, 00:45
    0 0
    daca stii ora nasterii e mai usor. pe www.astro.com iti stabilesc zodia in functie de ora nasterii. si eu sunt tot pe 22 la ora 14 si mi se pare ca mi se potrivesc caracteristicile sagetatorului iar pe astro imi spunca sunt sagetator dar daca ma nasteam cu 8 ore inainte eram scorpion.
    asa ca investigheaza ora k e f importanta
  •  
    • 80 mesaje
    11 Sep 2006, 12:05
    0 0
    Multumesc mult pt rasp...voi incerca sa aflu ora...mercic
    pupici