toanele racilor! :(

•  
    • 3158 mesaje
    5 Sep 2006, 19:20
    0 0
    evelor,cum faceti fatza toanelor racilor?eu nu stiu ce sa fac sa ma mai controlez,comenteaza din orice!
    eu sunt sagetator..
  •  
    • 3383 mesaje
    5 Sep 2006, 20:14
    0 0
    watermelon, v-ati impacat? cum esti?
  •  
    • 124 mesaje
    5 Sep 2006, 21:53
    0 0
    racii sunt pesoane foarte puternice care pot influienta cu usurinta aproape orice zodie...din cate am observat yo sunt cu nervii la pamant..nu stiu dak asa e la toti racii dar yo am intalnit astfel de persoane...e greu de suportat modul in care se "dezlantuie" atunci cand sunt nervosi..am citit acum undeva ca relatia dintre rac shi sagetator e foarte dificila...e adevarat,nu se pot abtine din comentarii(specific lor vorba multa)de multe ori rautacioase...ca o solutie ar fi sa fii calma atunci cand discuti cu el,sa-l iei cu usurelul sa-i zici pe fata tot ce te deranjeaza...poate ii mai deschizi ochii...yo am cunoscut multe fete raci ...baieti mai putzini..
  •  
    • 3158 mesaje
    5 Sep 2006, 22:07
    0 0
    asa e,e destul de dificil,uneori este foarte greu si pt mine sa ma abtin,si eu sunt zodie de foc si nu prea ma controlez,mai ales la furie...
    E foarte critic si imi limiteaza libertatea,de fapt nu are ce sa-mi limiteze,pt ca nu imi ofera libertate...
    Il iubesc mult,dar uneori imi vine sa-l strang de gat cu toate toanele lui!
    De exemplu,azi eram linistita,calma,fericita,pana a sunat si a inceput sa ma critice din enspe motive.De atunci crap de nervi si nu mai sunt in stare sa fac nimic,urlu la toata lumea...nu e bine.
  •  
    • 124 mesaje
    5 Sep 2006, 23:05
    0 0
    stiu cum e sa-ti strice iubitul dispozitia..am aceeasi problema shi yo numai k al meu e scorpion..incerc sa nu mai pun la suflet tot ce-mi zice el shi trec peste mai usor..la inceputul relatiei puneam la suflet shi sufeream k o proasta..acum m-am schimbat spre binele meu
    te critica pt k probabil shi el e criticat la randul lui shi isi varsa naduful pe tine k sa nu sa se mai simta inferior celorlalti sa stie k cineva acolo e mai inferior dekt el...racii vor sa fie primii in orice,cei mai buni restu sa le fie la picioare shi se lauda dak reusesc...
  •  
    • 3158 mesaje
    5 Sep 2006, 23:45
    0 0
    ai dreptate,eu asa orgoliu nu am vazut nici macar la leu..
    Vrea sa fie cel mai tare in orice situatie!
    O sa-i arat eu lui,asta cere razbunare!si nu pt ca sunt imatura,ci pt a-l invata sa nu mai faca asa!