Astrologia in noua era de Dan Ciuperca.

•  
    • 3 mesaje
    4 Sep 2006, 22:23
    0 0
    Dragi prieteni, prietene, ma numesc Dorina, sunt astrolog de profesie. Daca va intereseaza ce va rezerva astrele in dragoste, bani, cariera puteti comanda o astrograma la pretul de numai 400.000 lei si veti primi ca bonus Astrologia in noua era de Dan Ciuperca in format electronic
    email: dorinadumitrana@yahoo.com
    web site: http://dumitrana.cabanova.ro/
    web site: http://site.neogen.ro/astrograme/
    Va raspund gratuit la orice intrebare din astrologie.
    Va astept sa ma contactati
    Va doresc o viata minunata alaturi de cei dragi voua
  •  
    • 28 mesaje
    5 Sep 2006, 10:39
    0 0
    Eu nu sunt prea avansata in astrologie dar ma pasioneaza.Frecventez forumul lui Ghe coser care imi place f mult.Mai am muult pana voi reusi sa realizez o astrograma pe care sa o pot si interpreta dar asta este cu pasi mici se pleaca la drumuri lungi.M-ar interesa daca se poate afla cine si unde ai fost intr-o viata anterioara si care este lectia pt viata aceasta pt aputea mai usor sa ne ghidam in actiunile noastre.stiu ca se poate prin analizarea NN dar voiam sa stiu daca se mai poate altfel.Analizarea NN iti ofera generalitati sau poate nu stiu eu cum se personalizeaza. Multumesc anticipat pt raspuns!!
  •  
    • 3 mesaje
    5 Sep 2006, 11:26
    0 0
    Draga prietena, pentru analiza vietilor anterioarese analizeaza in primul rand pozitia nodului sud in semn si casa in care se afla in astrograma precum si guvernatorul nodului sud sau cum mai este denumit regent karmic sud sau regent de intrare a karmei si care indica modul in care karma va fi eliminata daca studiem pozitia acestuia in semn si casa.
    Pentru analiza vietilor anterioare este necesar, in continuare sa studiem pozita planetei Saturn in semn si casa unde se afla in astrograma, precum si aspectele pe care le face cu celelalte planete, Saturn aratand o greseala spirituala majora ce va duce la repetarea unei lectii existentiale pana la asumarea ei.
    Trebuie sa studim pozitia lui Lilith in semnul si casa unde se afla in astrograma pentru ca acest lilith arata ca acolo unde este pozitionat individul nu si-a acceptat conditia, s-a razvratit impotriva destinului
    Pentru cercetarea vietilor anterioare trebuie sa studiem si planetele retrograde din astrograma, care reprezinta lectii neinvatate sau abordate intr-un mod superficial si este necesar ca in aceasta viata sa se invete lectia respectiva sau sa se continue o anumita activitate care nu am reusit sa o ducem la bun sfarsit intr-o viata anterioara.
    Este necesar sa studiem si casele VIII, XII pentru a afla informatii despre viata imediat urmatoare
    Pentru a cerceta vietile anterioare trebuie sa studiem foarte multe aspecte dintr-o astrograma natala.
    Pe baza a ceea ce ti-am furnizat probabil vei incerca singura sa deduci din astrograma ta care sunt marile lectii pe care trebuie sa le insusesti in aceasta viata, daca nu poti comanda o astrograma personalizata cu elemente karmice si vei primi gratuit cartea ,,Astrologia in noua era" de Dan Ciuperca in format electronic.
    Iti doresc astrologia placuta si o viata cat mai frumoasa alaturi de cei dragi tie.
  •  
    • 93 mesaje
    6 Sep 2006, 11:40
    0 0
    daca in casele VIII si XII nu se gesesc planete inseamna ca lectia carmica se termina aici ?
  •  
    • 3 mesaje
    6 Sep 2006, 15:19
    0 0
    nu inseamna acest lucru, trebuie analizati guvernatorii acestor case in semnul si casa unde se afla.